30 Nis 2020 #1 valtryek V Seçkin Üye Katılım 10 Eki 2018 Mesajlar 346 Çözümler 2 Tepki puanı 21 Ödüller 5 Yaş 34 7 HİZMET YILI selamlar pubg litede aimbot antrenman alanında çalışıyo oyuna girince çalışmıyo neden böyle oluyo bilgisi olan varmı
selamlar pubg litede aimbot antrenman alanında çalışıyo oyuna girince çalışmıyo neden böyle oluyo bilgisi olan varmı
30 Nis 2020 #2 Escoop E a bored guy Süper Üye Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 751 Çözümler 1 Tepki puanı 55 Ödüller 6 Yaş 27 6 HİZMET YILI yoo çalışıyor hocam home tuşuna basıp bir ayarları kontrol et onun tuşunu ayarla ctrl caps lok veya sağ tık la çalışıyor aimbot
yoo çalışıyor hocam home tuşuna basıp bir ayarları kontrol et onun tuşunu ayarla ctrl caps lok veya sağ tık la çalışıyor aimbot
30 Nis 2020 #3 Spectural Seçkin Üye Katılım 21 Mar 2020 Mesajlar 442 Çözümler 3 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI valtryek' Alıntı: selamlar pubg litede aimbot antrenman alanında çalışıyo oyuna girince çalışmıyo neden böyle oluyo bilgisi olan varmı Genişletmek için tıklayın ... bende kullanıyorum bende öyle bir sorun yok ayarları kontrol ettin mi ?
valtryek' Alıntı: selamlar pubg litede aimbot antrenman alanında çalışıyo oyuna girince çalışmıyo neden böyle oluyo bilgisi olan varmı Genişletmek için tıklayın ... bende kullanıyorum bende öyle bir sorun yok ayarları kontrol ettin mi ?
30 Nis 2020 Konuyu başlatan #4 valtryek V Seçkin Üye Katılım 10 Eki 2018 Mesajlar 346 Çözümler 2 Tepki puanı 21 Ödüller 5 Yaş 34 7 HİZMET YILI atak01fb' Alıntı: yoo çalışıyor hocam home tuşuna basıp bir ayarları kontrol et onun tuşunu ayarla ctrl caps lok veya sağ tık la çalışıyor aimbot Genişletmek için tıklayın ... onları biliyorum hocam dedim ya antrenman alanında normal çalışıyo aimbot sorun yok oyuna girince rakibe kitlenmiyo
atak01fb' Alıntı: yoo çalışıyor hocam home tuşuna basıp bir ayarları kontrol et onun tuşunu ayarla ctrl caps lok veya sağ tık la çalışıyor aimbot Genişletmek için tıklayın ... onları biliyorum hocam dedim ya antrenman alanında normal çalışıyo aimbot sorun yok oyuna girince rakibe kitlenmiyo
30 Nis 2020 #5 Spectural Seçkin Üye Katılım 21 Mar 2020 Mesajlar 442 Çözümler 3 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI valtryek' Alıntı: onları biliyorum hocam dedim ya antrenman alanında normal çalışıyo aimbot sorun yok oyuna girince rakibe kitlenmiyo Genişletmek için tıklayın ... hocam bende bi problem yok oyun esnasında iken misc ve aimbotu ayarlarını screenshot alıp atarsanız bi bakalım elimizden geleni yaparız
valtryek' Alıntı: onları biliyorum hocam dedim ya antrenman alanında normal çalışıyo aimbot sorun yok oyuna girince rakibe kitlenmiyo Genişletmek için tıklayın ... hocam bende bi problem yok oyun esnasında iken misc ve aimbotu ayarlarını screenshot alıp atarsanız bi bakalım elimizden geleni yaparız
30 Nis 2020 #6 Buzzie B Cooldoge Süper Üye Katılım 20 Eki 2018 Mesajlar 743 Çözümler 6 Tepki puanı 256 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Hilede herhangi bir sorun yok eğer kendinden kaynaklandığını düşünüyor isen discordumuza gelebilirsin orda 7/24 yardım edilir. https://memoryhackers.org/pages/discord/
Hilede herhangi bir sorun yok eğer kendinden kaynaklandığını düşünüyor isen discordumuza gelebilirsin orda 7/24 yardım edilir. https://memoryhackers.org/pages/discord/