Seçkin Üye
Teşekkürler deniyorum şimdihocam oyun ekranını pencereli yap hile inject olana kadar bekle. eğer olmazsa google'ye all in one vcresidt yaz ilk çıkkan siteye tıkla-indir-klasöre çıkart-içerisinde uygulama yazan bir uzantı var ona tıkla-yükle ve sonra tekrar dene
pencereyi denedim olmadı google all in one vcresidt y7azdım en üstte bu çıktı download yazan programımı indiriyoruzhocam oyun ekranını pencereli yap hile inject olana kadar bekle. eğer olmazsa google'ye all in one vcresidt yaz ilk çıkkan siteye tıkla-indir-klasöre çıkart-içerisinde uygulama yazan bir uzantı var ona tıkla-yükle ve sonra tekrar dene
Kaç kerede düzeliyor max. 2 kere yaptım her açmamda üst üste defalarcamı aç kapa yapıyorsunuz ?Kanka tekrar tekrar aç hileyi düzelicek çoğu zaman benimde başıma geliyor
Knk bak şimdi sen hileyi açtın meni gelmedıya tekrar tekrar dene açılacaktır hile birde yönetici olarak çalıştırKaç kerede düzeliyor max. 2 kere yaptım her açmamda üst üste defalarcamı aç kapa yapıyorsunuz ?
sonuçlarını söylermisinTeşekkürler deniyorum şimdi
pencerde modunda çalıştır. bide loader ilk çalıştırdğında izin istiyor izin verdinmi
izin verdim evetKnk bak şimdi sen hileyi açtın meni gelmedıya tekrar tekrar dene açılacaktır hile birde yönetici olarak çalıştır
Yöneticilere sor özelden belki onlar yardımcı olabilirler benim elimden gelen bu kadarizin verdim evet
Ekran kaydı aldım beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?