İHTİYAR
Onaylı Üye
Kanka ban sebebinde Blasphemy and insult. yazıyor yani ingilizce doğru biliyosam küfür ve hakaret demek bu.saçma bence belki başka bişeyden yemişsindir
Hileye 100 Yıl atıyorEmin misin küfürden olduğuna saçma deyil mi 50 yıl ban atması
Az önce ticket attım bakalım cevap ne olacakBaşka bi durumdan yemiş olmayasın onuda kontrol edebiliyorlarmıymış çok ilginç gerçekten =)
Sayılı gün çabuk geçerHileye 100 Yıl atıyoro da denendi. bir sürü skin olan hesabımın banı 2120 de açılcak
Post automatically merged:
Az önce ticket attım bakalım cevap ne olacak
Ne demezsinSayılı gün çabuk geçer
Kanka mesele küfür de değil kullandığım kelime zaten boş bi kelime küfür de sayılmaz sıkıntı ordaküfüre bu kadar ağır ceza vereceklerini düşünmüyorum başka sebebi vardır
Valla destektekiler neye takıldı da bu sebepten bukadar attı bilmiyorum ticket attım bakalım ne yanıt verecekler :/valla kardşeim ben her maçda kaptırıyorum takım arkadaşlarıma türçe ingilizce öyle birşey söz konusu değil. cogu zaman infaz bile ediyorum o halde ban yemediysem . senin imkansız
Olabilir bir kaç saate ben de öğreneceğim neden yediğimiBaşka birşeyden yemişindir imkanı yok küfür yüzünden 50 sene ban yemene
ben küfür ettiğinden yediğini sanmıyorum ama...One man squad girecektim yalnışlıkla normal squad girmişim.
3 Mermi yedikten sonra " Oh fuck, give me our kit please" dedim. herneyse maç bitti gitti bugün oyuna girmeye çalıştığımda 50 sene ban yemişim
imkansız küfürden ban yemesineOlabilir bir kaç saate ben de öğreneceğim neden yediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?