Seçkin Üye
şikayet edildin pubg lite sadece pcde var zaten gelmiş burda pc mi mobil mi diye soruyorsun.
şikayet edildin pubg lite sadece pcde var zaten gelmiş burda pc mi mobil mi diye soruyorsun.
eyvallah hocam çok sağolunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdostum bu program bunu indirip bi deneyebilirsiniz derim fps oyunları içinde içinde ayarı varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu link ise w10 kullanıyorsanız hata alanlar için ve bu link de türkçe yamasıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapiyi forumlar kolay gelsin bi like alırım hocam
kankam sen fazla şey yapma takma kafana sal gitsin kendi haline .d iyi niyetinden suistimal ediyor işte boş veramacın ne cozemedım yanlıs gormus olamazmıyım kardesım yardım amaclı soruyorum konu bıle acmısım ne anlatıyorsun sen
PUBG LITE yazdım ya Mobile olsa mobile yazardım lütfen yorum yazmak için yorum atmayın.Ayrıca mobile'de ne yapayım ses kasmayı zaten ayak izi çıkıyorpc mi mobil mi kardeşim
farkında mısın bilmiyorum ama koskoca mobile yazısını bile görmeyeceksen neden yazıyorsun bu yorumu ? neyse sizinle konuşarak post kasanlar gibi görünmek istemiyorum. iyi günler.neylite sadece pcde mi var google playa pubg mobille lite yaz bakayım
rica ederim dostum bir şeye ihtiyacınız olursa buralardayım ben her zaman yardımcı olurum np <3eyvallah hocam çok sağolun
Tilt etti beni eyvallah kardesımkankam sen fazla şey yapma takma kafana sal gitsin kendi haline .d iyi niyetinden suistimal ediyor işte boş ver
canını yerim ya .d <3 sıkıntı yok kafana takmaTilt etti beni eyvallah kardesım
4 yıllık üyeyim yorum kasmak istesem kasmaz mıydım onca gün ? iyi geceler.farkında mısın bilmiyorum ama koskoca mobile yazısını bile görmeyeceksen neden yazıyorsun bu yorumu ? neyse sizinle konuşarak post kasanlar gibi görünmek istemiyorum. iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?