oyunu kaldırıp yeniden kursam guest hesabındaki ban kalkar mı acaba? sıfırdan guest açıp oynamak istiyorum olmuyor?
temp dediğin appdata local içindeki temp dosyasının tamamen içini mi sileyim ? başka programlar zarar görmez inş?
ben aim'li kullanıyorum hala ban yemedim bakalımoldu kardeşim teşekkür ederim. üşeniyordum denemeye 2 gb indirmeyle uğraşmıyım diye ama değdişimdi bu hileyi sadece radar olarak mı kullanalım aimbotta kesin ban var mı
oyunu kaldırıp yeniden kursam guest hesabındaki ban kalkar mı acaba? sıfırdan guest açıp oynamak istiyorum olmuyor?
aynen öyle vallahi bende o yüzden hile açıyorum ve o yüzden ban yedimGeçenlerde bende 10 senecik ban yedim, hesap 49 seviye, desenli paraşüt,desenli kask, bazı özel giysiler vs vardı.rpside 52di. Wallhack kullandığım zamanlarda bir sıkıntısını görmedim. Lakin son zamanlarda diğer hile kullananlar olayın bokunu çıkarınca bende aim hack açıp full devam ediyordum. Öyle salakça açıklarda vermedim ama bir oyunda iken oyun dondu. Oyunu kapadım tekrar açtım, 2029 görüşmek üzere yazıyordu.Bu riski biliyordum ama içim acıda ya. Keşke hileleri komple engelleselerde bizlerde hile kullanmak zorunda kalmasak. Ciddi söylüyorum, eğer kimsede hile olmazsa hileli kullanmakdan daha zevkli olacak oyun. Lakin diğer türlü, karşıdaki adam seni sıkıştırınca hile mi kullanıyor yoksa iyi mi oynuyor bilemiyorsun. Sende mecburen hile açıyorsun o zaman. Lakin hesaplar elden gidiyor, bazı inanmayan veya başka hile kullandın diyenler elbet olacaktır. Onlara tek sözüm, bir gün oyunu açınca siyah bir kare içersinde ingilizce banlandığınızı gösteren yazıyı görünce dediğimi anlayacaksınız. Sıfır hileli oyun umuduyla...
Hangi özellikler açık sendeSizde bir sorun var galiba ben oyuna başladığımdan beri hile kullanıyorum ve ban yemedim 53 lvl im . Siz çok belli ediyorsunuz büyük ihtimal as bitirdim sezonu hile ile yani öle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?