Onaylı Üye
ayarlı zaten dostum kasıyor yinede akışlı oynuyamıyor yakın çatışmalarda heledeOyunu directx den aç verilebilecek en yüksek ram ile çekirdeği ver 1080pye al kasma sorunun yüksek ihtimalle kalkar bende düşük çözünürlülükte kasma hissiyatı vardı.
Oyunun grafiğini akıcıya aldınız mı ? ayrıca detaylı bir şekilde emülatör ayarlarınızı ss atabilirseniz çözüm buluruz elbet
dahili ekran kartina oncelik tani ya basmamasi gerek zaten bassada calismaz notebook deyilse. yanlis bilgi vermeyin mumkunseDirectX e al dahili ekran kartına öncelik tanı tikine bas openglye alınca kasıyordu işlemciyle kasma hissi olmuyordu @luther2929 hala kasmaya devam ederse çözünürlülük düşür
guc yonetiminden nihai performans yaptinmi windows ayarlarindan?
bide sanallastirma acik midahili ekran kartina oncelik tani ya basmamasi gerek zaten bassada calismaz notebook deyilse. yanlis bilgi vermeyin mumkunse
Post automatically merged:
guc yonetiminden nihai performans yaptinmi windows ayarlarindan?
bu sisteme neleri degişmeyi önerirsin sağlam pc olması içinSistemin o kadar da iyi değil FX 6100,6300 falan hikaye oldu artık bence işlemciden başla sistemi değiştirmeye.
dahili ekran karti notebooklarda olur intel hd graphics olur genelde@KennyX Masaüstü kullanıyorum ama o tiki işaretlediğimde ufak bir fps artışı yaşamıştım
İkiside aynı değişen birşey yokGameloop sıkıntı yaratıyor tencent iyiydi sıkıntı yaratmıyordu bozdular iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?