İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
her hilede aynı dostum bazen renderlamayabiliyor.. buna bir çözüm yok
Oyun tam orak pc olmadığı için kasması normal hocam pc için optimize bir oyun değil çünkü.
Kare hızı ayarlarını aşırıya almayı dene ve o ekran kartıyla full hd ye oynarsın oyunu renkli veya gerçekli olarak oyna renk modunu.Kasma olmuyor fps 60'dan aşşağı düşümüyor ama görüntü bozuk, sanarsın nokia3310 ile oynuyorsun
emülatörün kendi içindeki ayarlarla pubg içinde ki ayarları yükselttin mi dostum
Kare hızı ayarlarını aşırıya almayı dene ve o ekran kartıyla full hd ye oynarsın oyunu renkli veya gerçekli olarak oyna renk modunu.
senlik bi sıkıntı degıl tüm hilelerde öyle dostum maalesef
sıkıntı ne tam olarak ben anlamadım..Hile olarak sormuyorum dostum, oyunun genel ayarlarını soruyorum. internette izlediğim videoların hepsi net hepsi cam gibi onların söylediği ayarları yapmama rağmen değişen bişey yok
Görüntü ayarları çok bozuk, sanarsın nokia3310 ile giriyorsun o derece.sıkıntı ne tam olarak ben anlamadım..
Dostum Yayıncıların hepsinde maşallahı var sanarsın 11 pro ile oynuyorlar ama bizde tık yoko sorun herkeste var dostum
bilgisayarın kaldırmıyodur o zamanGörüntü ayarları çok bozuk, sanarsın nokia3310 ile giriyorsun o derece.
bilgisayarın kaldırmıyodur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?