18 Şub 2019 #21 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI okan312' Alıntı: evet pubg mobıle ama farkındaysan oyun bılgısayar uzerındende oynanıyor belkı o yuzden sormusumdur dusunerek yazsaydın keske Genişletmek için tıklayın ... telefon içindir diyor hala bilgisayar içindir diye düşündüm diyorsun ben anlamadım
okan312' Alıntı: evet pubg mobıle ama farkındaysan oyun bılgısayar uzerındende oynanıyor belkı o yuzden sormusumdur dusunerek yazsaydın keske Genişletmek için tıklayın ... telefon içindir diyor hala bilgisayar içindir diye düşündüm diyorsun ben anlamadım
18 Şub 2019 #22 okan312 O Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 21 Tepki puanı 4 Yaş 36 7 HİZMET YILI kardesım anlamıyormusun tecent gamıng dıye bısı var anlamıyorsan ne dıye bos yorum atıyorsun bende bunu anlamıs degılım o yuzden sordum zaten bılgısayar uzrınden oynuyorum ben bılmıyorsan polımıge gırmemelısın boyle bıseye bılgı almak ıcın yazdım bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp.. Post automatically merged: 18 Şub 2019 loldekı scrıpt gıbı mı dıye ogrenmek ıcın yazdım zaten telefon uzerınde oldugunu bılmıyordum
kardesım anlamıyormusun tecent gamıng dıye bısı var anlamıyorsan ne dıye bos yorum atıyorsun bende bunu anlamıs degılım o yuzden sordum zaten bılgısayar uzrınden oynuyorum ben bılmıyorsan polımıge gırmemelısın boyle bıseye bılgı almak ıcın yazdım bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp.. Post automatically merged: 18 Şub 2019 loldekı scrıpt gıbı mı dıye ogrenmek ıcın yazdım zaten telefon uzerınde oldugunu bılmıyordum
19 Şub 2019 #23 Patronburak P Pubg : KAOSツBurak33 Uzman Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 170 Tepki puanı 40 Yaş 33 7 HİZMET YILI Hs|Policeman' Alıntı: Atıyımmı Genişletmek için tıklayın ... At
14 Mar 2019 #24 Abdulsamet Yaşar A Üye Katılım 14 Mar 2019 Mesajlar 8 Tepki puanı 0 Yaş 25 7 HİZMET YILI Selamın aleyküm arkadaşlar pubg mobile ıphone için hile varmı ya wh gibi yer görme yeterli olur yardım ederseniz çok sevinirim
Selamın aleyküm arkadaşlar pubg mobile ıphone için hile varmı ya wh gibi yer görme yeterli olur yardım ederseniz çok sevinirim