uygulamadan nasıl siliniyor peki bypass hıc sılmedım daha evvelSil bence ne olucak ki pubg mobile 15 dk yükleniyor zaten
Oyunu tam açıldıgında f9 a bas orda ayarlara gir apps den baypassa ait olan herşeyi kaldır baypass + xposed programını kaldıruygulamadan nasıl siliniyor peki bypass hıc sılmedım daha evvel
nasıl kaldırılıyor tencentten bilgin varmı pekıSil baypassı kardeşim kaldır emülatörden öyle güncelle yeni baypass geldimi bilmiyorum ama gelmediyse yenisi gelene kadar bekle
çok teşekkür ederim kralSil baypassı kardeşim kaldır emülatörden öyle güncelle yeni baypass geldimi bilmiyorum ama gelmediyse yenisi gelene kadar bekle
Post automatically merged:
Oyunu tam açıldıgında f9 a bas orda ayarlara gir apps den baypassa ait olan herşeyi kaldır baypass + xposed programını kaldır
Sil baypassı kardeşim kaldır emülatörden öyle güncelle yeni baypass geldimi bilmiyorum ama gelmediyse yenisi gelene kadar bekle
Oyunu tam açıldıgında f9 a bas orda ayarlara gir apps den baypassa ait olan herşeyi kaldır baypass + xposed programını kaldır
nasıl kaldırılıyor tencentten bilgin varmı pekı
çok teşekkür ederim kral
Bypass kullanıyorum ve silmedim. Bypasslı bir şekilde sorunsuz güncelleyebiliyorsun. Silmene gerek yok.
EDİT: Silmişsin galiba neyse
silmedim daha f9 basınca gelmedı bır turlu demekkı oda bana sılme dıye mesaj verıyorBypass kullanıyorum ve silmedim. Bypasslı bir şekilde sorunsuz güncelleyebiliyorsun. Silmene gerek yok.
EDİT: Silmişsin galiba neyse
İki oyun attım ikisinide kazandım. Fixlenmedi benceBypass fixlendi en garantisi silmek zaten silecek yenisi gelince
Okyanus teması gelmiş RP henüz açık değil, görev yapıp can simidi kazanarak hediye kutusu ikonundan ödüller alabiliyorsunsilmedim daha f9 basınca gelmedı bır turlu demekkı oda bana sılme dıye mesaj verıyorrp guncellemelerı de acılmısmı pekı ne guncellemesı bu tam olarak
bende güncelleme yaptım emulator uyarısı vermedi girişte.İki oyun attım ikisinide kazandım. Fixlenmedi bence
Okyanus teması gelmiş RP henüz açık değil, görev yapıp can simidi kazanarak hediye kutusu ikonundan ödüller alabiliyorsun
10 dakika ban gibi mi yoksa daha uzun süreli miYeni güncelleme ile baypass sıkıntı çıkarabilir
Daha uzun süreli ban10 dakika ban gibi mi yoksa daha uzun süreli mi
Bir şey diyeceğim hangi ülkenin saatine göre güncelleme geliyorGüncellemeler bizim Türkiye saatine göre daha geç geldiği için herhangi bir Fix görememe şu anlık normaldir. Ancak yapımcısı kullanılmasını önermiyor, her an fix gelebilir ve yediğiniz ban da 10 dakika olmaz. Yeni bir sürümün çıkması da rahat 2 haftayı bulur gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?