TahsinKaya
Onaylı Üye
Baskan Suan 68seviye içi dolu Hesabım var pubg hesabım Suan Bir Faceye Baglıdır Ama O Faceye Yeni Face acıp Pubg Hesabım Ona aktarmak istiyorum pubg hesabımı yeni face ile girmek istiyorum Böyle bi durum var Gamesatış. com üzerinden pubg hesap almıştım faceye baglıydı satıcı dedi yeni face hesap ac aktarma yapayım dedi yeni face actım verdim aktarma yaptı pubg hesabı yeni actıgım face hesabı ile giriş yaptım satın almak istedigim pubg hesabı dogrulandı- “Ayarlara” girin. “Genel” sekmesinde iken açılan pencerenin sağ yukarısında “bağlı olan hesapları” göreceksiniz. Buraya kadar her şey yolunda ise aynı pencerenin sol alt kısmında “Çıkış Yap” butonuna tıklayın.
- Açılan “bildiri” penceresinde “Oyundan çık ve tekrar giriş yap?” uyarısı gelecektir. Buna da “tamam” dedikten sonra tekrar giriş ekranına yönleneceksiniz.
- “Giriş” yaparak işlemi tamamlayın.
Benim bulduğum böyle bir konu var.
Bilgisayardan O kadar Ugrasıyorum Maalesef Yolunu Bulamadım facebook bilgileri indirdim ama elimde kaldı öyleayarlardan hesap bağla filan yapıyordur büyük ihtimal
Bende Bulamadım Yeni Face actım acar acmaz kullanıcı adı ve şifreyi verdim satıcı nasıl yaptıysa aktarıverdi bende olmaz kabul etmez olmuyor filan saydırıp durdum Yanılmısımyoutubede ben baktm ama goremedim oyle bisey numara isteyen vardi oda Gmail yani google account
dostum sen boyle yap saticiyle bi daha konus eger hayla konusma yollarin varsa o saticiyla bir daha yardim isteBende Bulamadım Yeni Face actım acar acmaz kullanıcı adı ve şifreyi verdim satıcı nasıl yaptıysa aktarıverdi bende olmaz kabul etmez olmuyor filan saydırıp durdum Yanılmısım
aynen öyle başka türlü olacağını zannetmiyorum.Ayarlarda bağlı hesapları kaldırabilirsin daha sonra tekrar yeni bir hesap bağlıyabiliyorsun en son hatırladığıma göre.
bende araştırdım öyle birşey yok guest hesap kasıp aktarmıştır.aktarma yok adam daha önce farklı bir hesapla girmiştir hiç facebook ile bağlamıştır hesabı direk sen yeni hesap acınca direk facebook bağlanıştır hesabı yoksa hesaptan hesaba aktarım yok pubg de
Sağolasın.- “Ayarlara” girin. “Genel” sekmesinde iken açılan pencerenin sağ yukarısında “bağlı olan hesapları” göreceksiniz. Buraya kadar her şey yolunda ise aynı pencerenin sol alt kısmında “Çıkış Yap” butonuna tıklayın.
- Açılan “bildiri” penceresinde “Oyundan çık ve tekrar giriş yap?” uyarısı gelecektir. Buna da “tamam” dedikten sonra tekrar giriş ekranına yönleneceksiniz.
- “Giriş” yaparak işlemi tamamlayın.
Benim bulduğum böyle bir konu var.
baskan faceden baska baglı hesap yok hesap zaten boş 20tllk almıştım içi boştu boş hesap yani e posta ile girmiştim düşün yaniaktarma yok adam daha önce farklı bir hesapla girmiştir hiç facebook ile bağlamıştır hesabı direk sen yeni hesap acınca direk facebook bağlanıştır hesabı yoksa hesaptan hesaba aktarım yok pubg de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?