https://memoryhackers.org/konular/p...grami-duzenlendi-stabil-hale-getiridi.135073/ konusundaki makro programı için içeriğinde "Ban Riski Yoktur " şeklinde belirtilmiştir. "Makro fareler kesinlikle yasaktır." "Makro Fareler" yasak olduğuna göre programlarını kullanmakta yasaktır diye düşünüyorum sizin bu konuda görüşlerinizi almak istedim siz ne düşünüyorsunuz ?
dostum butun fps oyunlarda makro kullanmak yasak diye bılıyom tabı kullanan elbette vardır eskıden wolftu de azmı kullandık tabi kullanan hala vardır yakalanmadıgın surece devam
dostum butun fps oyunlarda makro kullanmak yasak diye bılıyom tabı kullanan elbette vardır eskıden wolftu de azmı kullandık tabi kullanan hala vardır yakalanmadıgın surece devam
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum fakat konu içerisinde ki "Ban Riski Yoktur" cümlesi sadece kafamı şaşırttı ..
@SyderyTheBest konu sahibi olarak sizide etiketliyorum kusura bakmayın emeğinize saygısızlık yada karalamak istemedim öyle bir amacım yok . İsteyen kullanır yada kullanmaz biliyorum fakat yinede akıl görüş almak istedim sizden de "Makro Programlarının" yardımcı uygulama olduğunu belirttiğiniz için .... Vakit ayırıp yanıt verirseniz çok müteşekkir olurum.