şu anki rankım as ustası gelecek sezon için ayarlıyorum gelecek sezon herkes platinden başlıyor sabah 6 da başlıyacam kasmaya ilk gün fatih olacam gece 2 3e kadar kasacamhangı ranklar gelebılıo
disrcddan anlamıorumben geleyim asko discord : minikado#0001 ve id : 51671753287
kanka işte pubg de yargı dagıtacağızLegit oynuyorsak gelirim
bende su an as ustasıyım gelecek sezon fatihe kasıp bırakacağız sabah 6 da baslıyacağız kasmaya hile ile gece rank sıfırlanana kadar devam edeceğız fatih olup salacağızbeyler bizde 2 kişiyiz ben as diger arkadas as ustası 4/5 sezondur oynuyoruz 2 mizde hiç durmadan hileyi abartmadan kullanıyorum livik ve vikendi de rask kasıyoruz cogu zaman yaşlar 27ve22 ciddi oynucak legit oynayarak rank kasıcak varsa eklesin dc : +Cihat-27#0253
as ustasıŞuanda rankınız nedir
Tamam ben gelirim DİSCORD : ✧PABLO#8899şu anki rankım as ustası gelecek sezon için ayarlıyorum gelecek sezon herkes platinden başlıyor sabah 6 da başlıyacam kasmaya ilk gün fatih olacam gece 2 3e kadar kasacam
Post automatically merged:
disrcddan anlamıorumbiri bu konuda yardım etmeli önce
kanka işte pubg de yargı dagıtacağız
bende su an as ustasıyım gelecek sezon fatihe kasıp bırakacağız sabah 6 da baslıyacağız kasmaya hile ile gece rank sıfırlanana kadar devam edeceğız fatih olup salacağız
as ustası
Rütbe ne şu anda
as otartıresıRütbe ne şu anda
yenı sezonda herkes platınden baslıyacak kraltakımın ortalama rankı nedir?
yeni sezon için takım kuruyorumrank nedir bende gelebilirmiyim benim rank platin sizle girebiiliyormuyum girebilirsem ona göre geliyim
İd numaranı atar mısınas otartıresı
yenı sezonda herkes platınden baslıyacak kral
yeni sezon için takım kuruyorum
pugb de rankım as ustası eğerki rankın taç değilse oynayamayızMerhabalar Sevgili Arkadaşlar...
Bir Takım Kurmak İstiyorum Anlarsınız Ya
Eglencesine oynayıp rank kasa bileceğim Ben EMULATORUM...
Hesabından Korkan yazmasın
Boş Hesap Dolu Hesap Farketmez Kafanız Göre..
Birde Discord işinden anlayan varsa bi discord kanalı acalım diyorum orada toplanır
Eğlencemize Bakarız.. Saygılarla... İstiyenler İd Bıraka bilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?