Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Mobil hile burda bulunmamaktadır. Burdaki hileler bilgisayar hilesidirBeyler TELEFONDAN guncellemeden önce,mucahit diye bir arkadasin paylastigi hile işimizi goruyordu.Suanda guncellemeden sonra,telefonda kullanabilcek bir hile ariyorum.Lutfen yardimci olursaniz bu konuda,cok sevinirim.Simdiden tesekkurler
Bir arkadasimiz iki hafta once paylasmisti,telefondan kullanmistik.Bir bilen olursa,bizimle paylasir diye acildi dostum konu zatenMobil hile burda bulunmamaktadır. Burdaki hileler bilgisayar hilesidir
Guncellemeden once paylasildi,guncelleme sonrasi icin cok arastirdim.Paylasilir diye dusundum fakat daha paylasilmadi hocamforumda biri paylaşmıştı galiba hatırlıyorum biraz foruma bak..
yok kanka GameGuardian diye bir program var tıpkı cheat engine gibi iyi bir script bulduğun zaman hile ayarlarını oradan yapabiliyordunTelefonda da pcdeki gibi menü mü açılıyor? Oradan istediğini açıp kapatabiliyor musun? Nasıl oluyor
mobil hile yok burda ben hiç denk gelmedimBende bekliyorum telefondan hile
hepsi tuzak dayıBurda zor denk gelir mobil hile ama parayla satanlar var ne kadar güvenilir tartışılır.
aynn olabilirbenim bildigim telefonda yokta ilerki zamanlarda neden olmasınki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?