Aynen survival modu gibi birsey geliyor eger dogruysaçok güzel
Zaten biz arkadaslarla kendi aramizda pubg mobile demiyoruz (hile mobile) diyoruz ama yakinda ayiklanir hepsi yeni guncellemeyle bir nebze hileden uzaklastirirlar insanlari en azindan 1-2 haftaBence güzel olabilir ama pubg artık sarmıyor eskisi gibi çok bozuldu oyun ya
1 2 hafta mı Pek sanmıyorum o kadar uzun olacağınıZaten biz arkadaslarla kendi aramizda pubg mobile demiyoruz (hile mobile) diyoruz ama yakinda ayiklanir hepsi yeni guncellemeyle bir nebze hileden uzaklastirirlar insanlari en azindan 1-2 hafta
En azindan android icin olan vpn ler falan kalkarda emulatorde hilenin bitecegi soz konusu bile olamaz1 2 hafta mı Pek sanmıyorum o kadar uzun olacağını
Emulatorü kaldırmak tek çareEn azindan android icin olan vpn ler falan kalkarda emulatorde hilenin bitecegi soz konusu bile olamaz
Şiddetle katiliyorum ama adi uzerinde emulator yine bilgisayara oyunu telefondan giriyormuscasina tanitacak aplikasyonlar bulurlar hic merak etmeEmulatorü kaldırmak tek çare
İllaki o zaman oyunu kaldırdılar insanlarda rahatlasın artıkŞiddetle katiliyorum ama adi uzerinde emulator yine bilgisayara oyunu telefondan giriyormuscasina tanitacak aplikasyonlar bulurlar hic merak etme
Oyunun guvenlik aciklari cok fazlaİllaki o zaman oyunu kaldırdılar insanlarda rahatlasın artık
Yok birkaç şey gelecek bu 0.17 version da ama bilinmiyor yaAynen survival modu gibi birsey geliyor eger dogruysa
Pompali otomatik silah gelecek o kesinlesti beta serverinda ben gordum silahiYok birkaç şey gelecek bu 0.17 version da ama bilinmiyor ya
Glese kullanacak mısın ???Pompali otomatik silah gelecek o kesinlesti beta serverinda ben gordum silahi
Droptan cikacak zatenGlese kullanacak mısın ???
hmmDroptan cikacak zaten
I need a tutorial video
Ayin 7 si ile 17 si arasinda diye soylenti var hani 0.17 muhabbetine uyarlicaklarhmm
Vallai ben extrime clod Çok seviyorum ya Bir de bu versiyon hangi zaman yayınlanacak???
bro go youtube type pubg 0.17 updateI need a tutorial video
sabırsızlıkla bekliyorum Post automatically merged:
Ayin 7 si ile 17 si arasinda diye soylenti var hani 0.17 muhabbetine uyarlicaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?