Tabi ki bende LD Player ile kullanıyorumld playerde çalışırmı
hmm yapılışı felan aynımı ondada obb yükleyipmi kurcazTabi ki bende LD Player ile kullanıyorum
kardeşim ban riski var yazıyo bansız hilemi olurmuşDeniyorum şaun ban felan atmıyor demi
Wall açacam sadece eyvallah hile içinkardeşim ban riski var yazıyo bansız hilemi olurmuş
bende çoğu hilede wall açıyorum aim gereksiz bence ama daha denemedim pubgde hileyi bi deniyecem anlatan olursaWall açacam sadece eyvallah hile için
Google Playden indirdiğin PUBG Mobile ile denememelisin otomatik ban atar. Bu verdiğim APK,OBB ve DATA dosyalarını kullan.hmm yapılışı felan aynımı ondada obb yükleyipmi kurcaz
o zaman play storedan indirdiğimi silip bunları kurup öylemi yapmalıyım? yani ld player ile telefon kısmen aynı gibiGoogle Playden indirdiğin PUBG Mobile ile denememelisin otomatik ban atar. Bu verdiğim APK,OBB ve DATA dosyalarını kullan.
Ban yemedim 2 haftadır ama belli etmiyorum ve çok abartmıyorum tabi ki bu BAN yemeyeceğim anlamına gelmiyor kesinlikle orjinal hesapla denemeyin üzülen siz olursunuz.Deniyorum şaun ban felan atmıyor demi
Tabi ki LD Player'a aynen kur sorunsuz çalışmaktadır.o zaman play storedan indirdiğimi silip bunları kurup öylemi yapmalıyım? yani ld player ile telefon kısmen aynı gibi
ya saçma ama bu dosyaları ld playere nasıl atcam valla bilmiyomTabi ki LD Player'a aynen kur sorunsuz çalışmaktadır.
bi help bi yardım vaktin varsa be vaktin yoksa önemli deilya saçma ama bu dosyaları ld playere nasıl atcam valla bilmiyom
Bilgisayarından Belgeler/LDPlayer/Misc klasörüne kopyalarsan emülatörde hepsi görülecektir. Ama öncelikle emülatöre ES Dosya Yöneticisi'ni kur ve Root iznini ver. Daha sonra Dahili Depolamaya tıkla Misc klasörüne gir tek tek videoda ki adımları izleyebilirsin.ya saçma ama bu dosyaları ld playere nasıl atcam valla bilmiyom
eyw kardeşim denicem yapamassam sabah yardım edermisin?Bilgisayarından Belgeler/LDPlayer/Misc klasörüne kopyalarsan emülatörde hepsi görülecektir. Ama öncelikle emülatöre ES Dosya Yöneticisi'ni kur ve Root iznini ver. Daha sonra Dahili Depolamaya tıkla Misc klasörüne gir tek tek videoda ki adımları izleyebilirsin.
Her zamaneyw kardeşim denicem yapamassam sabah yardım edermisin?
iyi geceler kardeşim obb uzun sürer ben en iyisi yatim internet 12 yi geçti hala yavaşHer zaman
Ya video ne için var bi izlesen diyorum belki tüm sorularına cevap olurtamamda ldplayer da data yı nereye atacaz obb yı nereye atacaz. misc içine atıp sonra nereye taşıyacaz
Yok kızma değilde Misc’e kadar olan kısmı okumuşsun ama videoyu izlememişsin ya ayıp yanisen var ya sen fenasın başa belasın haakızma tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?