Onaylı Üye
PUBG Mobile 144p Config 1.9 PC icin yok mu be? Benim bilgisayarda ekran kartı yok. Çok kasıyor yardımcı olun.
Moderatörün son düzenlenenleri:
merhaba dostum işlemcin nedir?pubg mobile 144p config 1.9 pc icin yokmu be ben bilgisayarda ekran kartı yok cok kasıyor yardımcı olun
i3 550 ile çok fazla fps drop yemeden oynayabiliyorum ben. arkada dc falam açık olmasın ne varsa kapatIntel r Core tm i3 2120CPU 3.30GHz.
pubg da 30 fps alıyorum arkada bişey acık ta deyir arka plandada bisey yoki3 550 ile çok fazla fps drop yemeden oynayabiliyorum ben. arkada dc falam açık olmasın ne varsa kapat
8Bilgisayarın RAM'ı kaç?
Intel r Core tm i3 2120CPU 3.30GHz. ram 8İşemci ve ram bilgini at bakalım
30 alıyorum ama durbun taktıgım zaman sıprey atmıyorum cok cok cok kasıyor hep lazer kulanıyorumPUBG Mobile cok ekran kartı isteyen bir oyun degil islemcin iyiyse alırsın 45 60 FPS.
30 alıyorum ama durbun taktıgım zaman sıprey atmıyorum cok cok cok kasıyor hep lazer kulanıyorumPUBG Mobile cok ekran kartı isteyen bir oyun degil islemcin iyiyse alırsın 45 60 FPS.
hepsi düşükBenim PC'de iyi ama bende kasa kasa oynuyorum yapacak bir şey yok grafikleri düşüreceksin.
ben enson oyunu bırakacam be fps 30 alıyorum adam oldugu zaman 10 15 gibi fps alıyorumDostum oyunu emülatörde oynadığımız için sıkıntılı. Benim sistem çok iyi ama gene de 70-90 arası FPS alıyorum kalabalık yerlerde çok drop giriyor. Çok çok düşük PC ile oynamak da zaten imkansız kalıyor buna pek bir çözüm bulunmaz dostum.
aekadasın dedigi cok dogru yaptım ve kalabalıkta normalde 100-200 fps veren pcm sırf kullandım diye 30-15 arası oluyordu sildim gecti biraz garip seyletr yaniDostum oyunu emülatörde oynadığımız için sıkıntılı. Benim sistem çok iyi ama gene de 70-90 arası FPS alıyorum kalabalık yerlerde çok drop giriyor. Çok çok düşük PC ile oynamak da zaten imkansız kalıyor buna pek bir çözüm bulunmaz dostum.