Bunlar ne işe yarıyor tdmarena ve aim sensivity hızlı joystick'de ayarlar kısmından hızlı koşma hassasiyeti ile oynarsam bozuluyor mu bunlara açıklık getirir misin hocam┣☛Hızlı Joystick: 100% (New)
┣☛TdmArena: Added (New)
┣☛Aim Sensitivity: +30% (New)
Hocam sorun orda zaten değişmiyor hata veriyor save games pala config bu yapistirdigim dosyaların kopyasını çıkartıyor 30-35 taneDeğiştirmen yeterli değiştirmezsen özellikler aktif olmaz
Post automatically merged:
Yeni özellikler'i kullanmak istemeyen arkadaşlar yükleme yapmasın yada,
┣ Black Sky(Remove)= map_notbasicin_1.8.0.15900.pak
┣UltraSound(Remove)=res_audiohigh_1.8.0.15900.pak - UserSetting.ini
┣60fps(Remove)=Active.sav
İlişkili dosyalar silinebilir.)
Oyunun açıksa kapayıp yap değişiyor neden değişmesin videodaki gösterdim şekilde yap veya rar programı değiştir.Hocam sorun orda zaten değişmiyor hata veriyor save games pala config bu yapistirdigim dosyaların kopyasını çıkartıyor 30-35 tane
Zaten aynı dosyalar mevcut bu yamalanmış şekilleri değiştir diyeceksiniz.( Taşı ancak iki dosyayı da tut işaretlersen kopya sayısı 100'e bile ulaşırArkadaşlar ben bu hileyi bir türlü aktif edemedim söylediğiniz dosyaları gerekene konuma atıyorum ama her seferinde bir dosya hatalı kopyalandı diyor ve bir sürü saved config veya başka başka dosyaların kopyasını yapıyor 15-20 tane ne yapmam gerek bu konuda yardımcı olabilecek varmı
Zarhiver kullanıyorumOyunun açıksa kapayıp yap değişiyor neden değişmesin videodaki gösterdim şekilde yap veya rar programı değiştir.
Zaten aynı dosyalar mevcut bu tamamlanmış şekilleri değiştir diyeceksiniz.( Taşı ancak iki dosyayı da tut işaretlersen kopya sayısı 100'e bile ulaşır
Kullandın program her ne ise Türkçe bir program kullanmanı tavsiye ederim
İstersen yaptığım işlemi sana video olarak atayım senin yaptığın gibi yapıyorumOyunun açıksa kapayıp yap değişiyor neden değişmesin videodaki gösterdim şekilde yap veya rar programı değiştir.
Zaten aynı dosyalar mevcut bu yamalanmış şekilleri değiştir diyeceksiniz.( Taşı ancak iki dosyayı da tut işaretlersen kopya sayısı 100'e bile ulaşır
Kullandın program her ne ise Türkçe bir program kullanmanı tavsiye ederim
Takım ölüm maçı arena yani oyun ayarlarında ki Aim asist sekmesi yok ise KR sürümünde var global de otomatik olarak yok ise açıyor (UltraSound)gibi düşmana ateş ederken hedefe kilitlenme,kayma oranını artırıyor sen joystick ile adama kaydirana kadar sana %20/30 destek veriyor ayrıca; bazen yere yatarken kalkarken dürbün açmada yada yere yatmada problem oluyor gecikme bu gecikmede yokBunlar ne işe yarıyor tdmarena ve aim sensivity hızlı joystick'de ayarlar kısmından hızlı koşma hassasiyeti ile oynarsam bozuluyor mu bunlara açıklık getirir misin hocam
@KUYUSUYU
Takım ölüm maçı arena yani oyun ayarlarında ki Aim asist sekmesi yok ise KR sürümünde var global de otomatik olarak yok ise açıyor (UltraSound)gibi düşmana ateş ederken hedefe kilitlenme,kayma oranını artırıyor sen joystick ile adama kaydirana kadar sana %20/30 destek veriyor ayrıca; bazen yere yatarken kalkarken dürbün açmada yada yere yatmada problem oluyor gecikme bu gecikmede yok
@assdsd
Gönderirsen iyi olur ama arşiv programını silip tekrar yapmayı dene
Bu arada SS alırken hilem.acik kalmış
Bende düşman sayısı ve kiro x panda Yok demeyin))
Takım ölüm maçı arena yani oyun ayarlarında ki Aim asist sekmesi yok ise KR sürümünde var global de otomatik olarak yok ise açıyor (UltraSound)gibi düşmana ateş ederken hedefe kilitlenme,kayma oranını artırıyor sen joystick ile adama kaydirana kadar sana %20/30 destek veriyor ayrıca; bazen yere yatarken kalkarken dürbün açmada yada yere yatmada problem oluyor gecikme bu gecikmede yok
@assdsd
Gönderirsen iyi olur ama arşiv programını silip tekrar yapmayı dene
Bu arada SS alırken hilem.acik kalmış
Bende düşman sayısı ve kiro x panda Yok demeyin))
Bekle sana kısa bir video atayımPost automatically merged:
Ben sana videoyu atamadım buradan göndermiyor onun için as atabildim özelden de mesaj atamadım sana profilin herkese açık değilBekle sana kısa bir video atayım
Yüklenmesin hocam çok sıkıntı ban yeme riski artıyorthere is no grass. in the livik map; upload?
Çim siz Livik Haritası Yüklensin mi?
Ben sana videoyu atamadım buradan göndermiyor onun için as atabildim özelden de mesaj atamadım sana profilin herkese açık değil
Yüklendi bile güncelleme yaptı isen kullanmak istemediklerini silebilirsin açıklamada varYüklenmesin hocam çok sıkıntı ban yeme riski artıyor
Süper kalkması iyi oldu boşuna risk almamış olduk Post automatically merged:
Yüklendi bile güncelleme yaptı isen kullanmak istemediklerini silebilirsin açıklamada var
Yüklendi bile güncelleme yaptı isen kullanmak istemediklerini silebilirsin açıklamada var
Süper kalkması iyi oldu boşuna risk almamış olduk
Arşiv ayarlarin baktım seninkiyle aynı@assdsd senin arşiv ayarlarında problem var veya çok sayıda aynı dosya var
Gösterdiğim şekilde de yapmıyorsun.
Arşiv içinden alırsan hata alırsınArşiv ayarlarin baktım seninkiyle aynı
Dosyaların karismasindada suphlenedigim için oyunu bir kaç defa silip tekrar yükledim orjinal haline dönsün diye gösterdiğin şekil ile benim yaptığımin arasında ki tek fark ben direk rar in içinden alıyorum dosyaları çünkü senin gibi çıkart dediğim zaman 32 adet kopya çıkarıyor
Arşiv içinden alırsan hata alırsın
Benim yaptığım gibi yap arşiv ayarlarından onayı kapat yada otomatik izin ver değiştirmeyi
Sende özel izin vermemiş oldun için problem yaşıyorsun
Walla Bro bilemedim o sorun bende 1 kaç kere oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?