- Konuyu başlatan
-
Donator
Bu sezon için ekleme yapmayacağım.eline sağlık bro devamı gelıcekmı bunun ?
hocam emilatorde de çalısırmı ?Bu sezon için ekleme yapmayacağım.
sis bombası,sisli hava kaldırma'da var ama- eklemedim.
İnşallah yeni sezonda:
Beyaz adam eklemeyide düşünüyorum.
Beyaz adam bu sezonda vardı ama her cihazda ( rengi ters çevirme ) özelliği olmadığı için eklememiştim.
ILL WIN HEREMerhabalar arkadaşlar bugün sizlere Premium Bullet Tracking V3.5 Config paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 72889
Ekli dosyayı görüntüle 72892
Ekli dosyayı görüntüle 73199
Ekli dosyayı görüntüle 73200
Ekli dosyayı görüntüle 73284
Last Update/Son Güncelleme: 22.02.2022
Status/Durum: Working/Çalışıyor
Version/Versiyon: 1.8 (GL, KR, BGMI)
Operating System/Çalıştığı Sistemler: (Android & IOS)
┣☛ Bullet Tracking Max
┣☛ Magic Bullet Max
┣☛ Headshot Max
┣☛ Anticheat Removed
┣☛ Main ID 100% Safe
┣☛ No Ban Gurantee
┣☛ Black Sky
┣☛ Ultra Sound
┣☛ 60 Fps
┣☛ Aim Sensitivity: +30%
┣☛ Hızlı Joystick: 100%
┣☛ Antiban: 100%
┣☛ No Grass: Sanhok
┣☛ No Grass: Livik
┣☛ TdmArena: Added
┣☛ No Grass: Erangel
For Repair;
60fps Remove: (Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/SaveGames İnside) Delete: Active.sav
BlackSky Remove: ((Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete: map_notbasicin_1.8.0.15900.pak
UltraSound Remove: ((Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete: res_audiohigh_1.8.0.15900.pak
((Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Config/Android İnside) Delete: UserSettings.ini
NoGrassLivik: (Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete: map_livik_1.8.0.15900.pak
NoGrassSanhok: (Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete: map_savagemain_1.8.0.15900.pak
NoGrassErangel:(Android/Data/com.tencent.ig/Files/UE4game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/Paks İnside) Delete:
base_part1_1.8.0.15900.pak
- Öncelikle size vereceğim PREMIUM BULLET TRACKING V3.5 zip isimli Config dosyasını konunun altından indiriniz..
- Save Klasörü içinde bulunan dosyaları kes Android/data/com.tencent.ig/files/UE4Game/ShadowTrackerExtra/ShadowTrackerExtra/Saved/ " buraya yapıştırınız.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İyi Eğlenceler Dilerim
Dosyaları doğru atarsan çalışır.çalışırsa iş görür
eline sağlık kanki
YesStill working?
Siyah havanın nasıl kaldırılacağı not kısmında yazıyorGüzel olmus ama, havanin böyle olmasi biraz göz yormaz mi? Ya da kafa karistirmaz mi?
Denemek lazım şimdiden eline sağlık hocamDosyaları doğru atarsan çalışır.
Ben genelde çalışmayan şeyler paylaş(m)ıyorum.
fpp konusunda da biraz sanki tpp göre aynı değil gibi hs gitmiyor öyle geliyor banafER=2574396]@KUYUSUYU[/USER]
Mermi dağılımı ve bir çok tdm konusunda işimize yarıyacak türden bazı etkenler eklenirse sevinirim şuan güzel bir confing ancak fazla hack tarzı eklenmesi yerine daha çok pro tip eklenirse daha iyi olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?