Sen daha iyisini bilirsin hocam eğer ki olursa safe sadece esp olursa bilgilendirirsen seviniriz@luxary Root suz Mod APK hileleri mevcuttur ama en fazla 3 gün idare eder tahminimce ESP açıldığında ban atmaz ama 1 tane bile report yediğinde dosya taramasında sahte APK kullandığın anlaşılır ve ban yersin buna razı isen sahte hesabımla oynarım derseniz mod hileside paylaşmaya başlarım
2.0 güncellemesinden sonra no grass gelicek miEvet ne yazikki şart yoksa dosyaları tekrar yüklemeye başlar
Confingler gg@luxary 2.0 güncellemesinden sonra paylaşım yapmayı düşünmüyorum Pubg Mobile İçin
aga beee arada uğra hocam ama unutma bizi deFarklı türden oyunlar oynayacağım bu yüzden pubg mobile hilelerini denemeden paylaşmak istemem
New State Mobil
Apex Legend Mobil
Yada;
Çinlilerin Pubg cisi Game for Peace
120 Fpsoyunun 1.2 sürümünde bir çok kişinin de kullandığı hem mobilde hem emulatörde gerçek 120 fps config dosyayası vardı çokta yayıngındı oyun 1.3 sürümüne geçtikten sonra birdaha kimse böyle birşey paylaşmadı o zaman için kullanmıştım emulatör de ciddi bir fark yaratıyordu oyun resmen hızlanıyordu o dönemler bir çok kişiyle konuştum birdaha böyle bir config yapan olmadı hala da paylaşan yok
ilginiz için teşekkürler bunu denedim emulatör de 120 fps olmuyor yani bahsetmek istediğim ultra hd değil o zamanlar akıcı 120 fps oynamıştım hatta bildiğim kadarıyla asus un bir telefonun config dosyasını uyarlamışlardı onu emulatörde kullanıyorduk akıcı da 120 fps oynuyorduk ama dediğim gibi 1.3 sürümünden sonra çalışmadı ve birdaha güncelleyen de olmadı120 FpsBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyuna girdikten sonra lobi de iken grafik ayarlarından gölge ve otomatik dengelemeyi açarsanız faydalı olabilir bunu belirtmedim çünkü; ultra HD modunda bu özellikleri açık şekilde versem çoğu kişinin cihazı kasicak örneğin 2,3,4,6 gbr cihazlar cihazınız sağlam ve ram yüksek ise bu söylediklerimi yapmanızı öneririm
Bence 2.0 resmi olarak gelmeden deneme derim ben 2.0 Orjinal sürümünü paylaştım onaylandıktan sonra yan hesapda test et önce ( oyunu guncellediysen güncelleme gelmiş ise Oyun sürümüne bak 2.0 olmuş ise deneyebilirsin 1.9 yazıyorsa 2.0 da çalışacağı anlamına gelmez@WELLWATER fps dosyaları 2.0 için geçerli midir 120 fps vs varya hocam ona göre o attıklarını bir daha atıcam
güncelledim 2.0 ve bu dosyalar çalışıyo misssssBence 2.0 resmi olarak gelmeden deneme derim ben 2.0 Orjinal sürümünü paylaştım onaylandıktan sonra yan hesapda test et önce ( oyunu guncellediysen güncelleme gelmiş ise Oyun sürümüne bak 2.0 olmuş ise deneyebilirsin 1.9 yazıyorsa 2.0 da çalışacağı anlamına gelmez
Çalışıyor ise kullandığını sakla ben güvenlik sebebi ile 2.0 da deneyip test edip öyle paylaşıcam ( yani bu kaç güne 1.9 konularimi kapattiricam )güncelledim 2.0 ve bu dosyalar çalışıyo misssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?