Merhaba arkadaşlar Sizlere Yeşil Adam Renk Hilesi Paylaşıcam İlk Olarak Kopyalama Yapıp Sonra 2.1 Sürümüne yükseltip Kullanacağız Lütfen Videoyu Sonuna Kadar İzleyiniz Sadece Yükleme Ekranlarında ileri Alınız Çoğu Arkadaşımız Yapamayabilir. Biliyorum Unutmayın Sadece 32Bit Global için geçerli 64bit için yapmaya çalışmayın hem olmaz hemde 32bit'i bozar Paylaştığım Dosyaların Kurulumu'nu Yapanlarda Olucaktir 1.9 sürümünde Yarım sezon 2.0 sürümünde tam sezon Kullandım Bir Problem Yaşamadım Bu sizin Sorun Yaşamayacağınız Anlamına Gelmez Tabiki...
Ekli dosyayı görüntüle 77353
Ekli dosyayı görüntüle 77354
Warning;
- Lütfen Yan hesaplarinizda Test ediniz
- Tüm sorumluluk size aittir !!!
- Please test it on your side accounts.
- All responsibility belongs to you !!!
Last Update/Son Güncelleme: 15.07.2022
Status/Durum: Working/Çalışıyor
Version/Versiyon: 2.1 (32BitGlobal)
Operating System/ÇS: Android
Yeşil Adam ( Green Body )
1- İlk Olarak Pubg Mobile Siliniz..
2- İndirmiş Olduğunuz "
ANON"Dosyası'nı /storage/emulated/0 Konumuna Taşı
3- /Android/Obb Klasörünün İçine "com.tencent.ig"Adlı Klasör Oluşturun.
4-"
main.16280.com.tencent.ig.obb" İsimli Obb dosyası'nı /Android/Obb İçinde Bulunan "com.tencent.ig" Adlı Klasör'e Taşı
5- Yeşil Adam (Green Body) Adlı
Apk'yı Kur
6- Kurduğumuz
APK uygulamasına Tüm uygulamalar üzerinden görünürlüğü Aktif edip tüm izinleri Veriniz..
7- Oyunu Aç,Güncelle Ve Eğitim Modu Ekranı Geldiğinde Oyunu Ve tüm pencere Ekranlarını Kapatınız..
8- /Android/Obb ve Android/Data Klasörlerinin İçinde Bulunan "com.tencent.ig" Klasorlerine "com.tencent.igGL "yazınız.
9- Modlamış Olduğumuz Pubg Mobile Oyununu Tekrar Silelim Arkadaşlar...
10- Android/Obb Klasörü İçinde Bulunan "com.tencent.igGL" İsimli Klasörünün Sonundaki "GL"Siliniz "com.tencent.ig" olsun tekrar ismi
11- "
main.16490.com.tencent.ig.obb" Adlı Obb dosyamızı /Android/Obb içinde Bulunan "com.tencent.ig" adlı Klasör'e Taşı..
12- Pubg Mobile 2.1 32bit Orjinal
Apk'yı Kur
13- Android/Data/ Klasörünün içinde bulunan "com.tencent.igGL" isimli dosyanın sonundaki "GL"sil "com.tencent.ig" olsun tekrar ismi
14- Oyunu Açın Güncellemeleri yapın ve keyfini çıkarın..
NOT; İşlemleriniz Bittikten Sonra Anon Ve tüm kalıntı Dosyaları Siliniz Bu problem Teşkil etmeyecektir
( 650MB üstü Olduğu İçin Tarama Yapılamadı )
2.1 Global Orjinal OBB/APK İndiriniz..
https://memoryhackers.org/konular/p...riginal-game-files.239366/page-8#post-4498666