12 Ocak 2023 #81 Kamersan Ultra Üye Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 1,519 Çözümler 7 Tepki puanı 102 Ödüller 6 6 HİZMET YILI kral nasıl yaptığınıda video şeklinde derleyip atarmisin anlamadım
12 Ocak 2023 #82 sununeog1234 S Seçkin Üye Katılım 4 Haz 2018 Mesajlar 301 Tepki puanı 11 Ödüller 5 Yaş 36 8 HİZMET YILI KUYUSUYU ✓' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile Global İçin Orjinal sürümünün Oyun Dosyalarını paylaşıcam Ekli dosyayı görüntüle 83057 Last Update/Son Güncelleme: 06.01.2023 Status/Durum: Working/Çalışıyor Version/Versiyon: 2.4.0 Global [GL] Operating System/ÇS: Android & IOS Source File/Kaynak Dosya: 17100 x32 - 17105 x64 OBB Oyun Kurulu ise tamamen kaldırın Aşağıdaki indirme linkinden Uygun Olan OBB/APK Dosyasını indiriniz Android/obb/ İçine "com.tencent.ig" İsimli Klasör Dosyası Oluşturun. İndirilen obb//dosyasını Android/obb/"com.tencent.ig" içine Taşıyın. Taşıdığınız OBB dosyasının İsminin sonundaki " .7z " siliniz İndirilen Apk dosyasını Kur, aç 32 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 32 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... thank you for sharing
KUYUSUYU ✓' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile Global İçin Orjinal sürümünün Oyun Dosyalarını paylaşıcam Ekli dosyayı görüntüle 83057 Last Update/Son Güncelleme: 06.01.2023 Status/Durum: Working/Çalışıyor Version/Versiyon: 2.4.0 Global [GL] Operating System/ÇS: Android & IOS Source File/Kaynak Dosya: 17100 x32 - 17105 x64 OBB Oyun Kurulu ise tamamen kaldırın Aşağıdaki indirme linkinden Uygun Olan OBB/APK Dosyasını indiriniz Android/obb/ İçine "com.tencent.ig" İsimli Klasör Dosyası Oluşturun. İndirilen obb//dosyasını Android/obb/"com.tencent.ig" içine Taşıyın. Taşıdığınız OBB dosyasının İsminin sonundaki " .7z " siliniz İndirilen Apk dosyasını Kur, aç 32 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 32 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... thank you for sharing
12 Ocak 2023 #83 Sulo039 S GOD Onaylı Üye Katılım 27 May 2022 Mesajlar 63 Tepki puanı 13 Ödüller 2 4 HİZMET YILI thank you will see and try it cuz this look like diff to me tbh
12 Ocak 2023 #84 aans5000 A Onaylı Üye Katılım 26 Şub 2022 Mesajlar 54 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 31 4 HİZMET YILI Great additions, well done
13 Ocak 2023 #85 burak nrgz Ultra Üye Katılım 24 Eyl 2017 Mesajlar 1,557 Çözümler 6 Tepki puanı 161 Ödüller 10 Yaş 26 8 HİZMET YILI ban riski var fakat ben 3 gündür kullanıyorum çim kaldırma beyaz adam falan ban yemedim ama risk her zaman var dostum
ban riski var fakat ben 3 gündür kullanıyorum çim kaldırma beyaz adam falan ban yemedim ama risk her zaman var dostum
14 Ocak 2023 #86 Alaminpubghack A Onaylı Üye Katılım 10 Ağu 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 6 Ödüller 7 Yaş 34 6 HİZMET YILI Pubg mobile 2.4 Every match 10 minutes ban!!!please help me!!
14 Ocak 2023 #87 YigithanKLC Y Üye Katılım 4 Ara 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 1 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Çok sağlam
14 Ocak 2023 #88 Dragon1220 D Onaylı Üye Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 54 Tepki puanı 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI I appreciate you sharing this
14 Ocak 2023 #89 sefamaks S Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 60 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 24 4 HİZMET YILI Ban yiyen varmı acaba ona gore denicemde
14 Ocak 2023 #90 mersinhec M Onaylı Üye Katılım 18 Haz 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 39 3 HİZMET YILI RelaTeX' Alıntı: Orijinal dosyalar hocam ban ile alakalı bir durum yok. Genişletmek için tıklayın ... slm neden hala hile çalışmıyor bılen varmı acaba güncelleme olmadımı hala Post automatically merged: 14 Ocak 2023 burak nrgz' Alıntı: ban riski var fakat ben 3 gündür kullanıyorum çim kaldırma beyaz adam falan ban yemedim ama risk her zaman var dostum Genişletmek için tıklayın ... slm bende hile çalışmıyor neden acaba bilen varmı ent yapıyom devreden çıkıyor Son düzenleme: 14 Ocak 2023
RelaTeX' Alıntı: Orijinal dosyalar hocam ban ile alakalı bir durum yok. Genişletmek için tıklayın ... slm neden hala hile çalışmıyor bılen varmı acaba güncelleme olmadımı hala Post automatically merged: 14 Ocak 2023 burak nrgz' Alıntı: ban riski var fakat ben 3 gündür kullanıyorum çim kaldırma beyaz adam falan ban yemedim ama risk her zaman var dostum Genişletmek için tıklayın ... slm bende hile çalışmıyor neden acaba bilen varmı ent yapıyom devreden çıkıyor
14 Ocak 2023 #91 RelaTeX Look what you have done Ultra Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 1,549 Çözümler 19 Tepki puanı 302 Ödüller 8 7 HİZMET YILI mersinhec' Alıntı: slm neden hala hile çalışmıyor bılen varmı acaba güncelleme olmadımı hala Post automatically merged: 14 Ocak 2023 slm bende hile çalışmıyor neden acaba bilen varmı ent yapıyom devreden çıkıyor Genişletmek için tıklayın ... Onaylı üye olman gerekiyor.
mersinhec' Alıntı: slm neden hala hile çalışmıyor bılen varmı acaba güncelleme olmadımı hala Post automatically merged: 14 Ocak 2023 slm bende hile çalışmıyor neden acaba bilen varmı ent yapıyom devreden çıkıyor Genişletmek için tıklayın ... Onaylı üye olman gerekiyor.
14 Ocak 2023 #92 mersinhec M Onaylı Üye Katılım 18 Haz 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 39 3 HİZMET YILI RelaTeX' Alıntı: Onaylı üye olman gerekiyor. Genişletmek için tıklayın ... zaten üye var nasıl oynaylı yardımcı olabılırmısnız
RelaTeX' Alıntı: Onaylı üye olman gerekiyor. Genişletmek için tıklayın ... zaten üye var nasıl oynaylı yardımcı olabılırmısnız
14 Ocak 2023 #93 RelaTeX Look what you have done Ultra Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 1,549 Çözümler 19 Tepki puanı 302 Ödüller 8 7 HİZMET YILI mersinhec' Alıntı: zaten üye var nasıl oynaylı yardımcı olabılırmısnız Genişletmek için tıklayın ... 50 mesaja sahip olman gerek sistem otomatik olarak onaylı üye yapıcak seni.
mersinhec' Alıntı: zaten üye var nasıl oynaylı yardımcı olabılırmısnız Genişletmek için tıklayın ... 50 mesaja sahip olman gerek sistem otomatik olarak onaylı üye yapıcak seni.
14 Ocak 2023 #94 mersinhec M Onaylı Üye Katılım 18 Haz 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 39 3 HİZMET YILI RelaTeX' Alıntı: 50 mesaja sahip olman gerek sistem otomatik olarak onaylı üye yapıcak seni. Genişletmek için tıklayın ... nasıl olucak kı bana kım msj atacak
RelaTeX' Alıntı: 50 mesaja sahip olman gerek sistem otomatik olarak onaylı üye yapıcak seni. Genişletmek için tıklayın ... nasıl olucak kı bana kım msj atacak
14 Ocak 2023 #95 Duzlin D Onaylı Üye Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 63 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 35 4 HİZMET YILI ios icinde calisiyormu?
14 Ocak 2023 #96 mersinhec M Onaylı Üye Katılım 18 Haz 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 39 3 HİZMET YILI Duzlin' Alıntı: ios icinde calisiyormu? Genişletmek için tıklayın ... ent yapıyom devreden cıkıyor Post automatically merged: 14 Ocak 2023 mersinhec' Alıntı: ent yapıyom devreden cıkıyor Genişletmek için tıklayın ... onaylı üye bırı yazdı 50 msj olursan çalışır dedı Post automatically merged: 14 Ocak 2023 RelaTeX' Alıntı: 50 mesaja sahip olman gerek sistem otomatik olarak onaylı üye yapıcak seni. Genişletmek için tıklayın ... bana yardımcı olabılırmsın 50 msj ulaşaım Son düzenleme: 14 Ocak 2023
Duzlin' Alıntı: ios icinde calisiyormu? Genişletmek için tıklayın ... ent yapıyom devreden cıkıyor Post automatically merged: 14 Ocak 2023 mersinhec' Alıntı: ent yapıyom devreden cıkıyor Genişletmek için tıklayın ... onaylı üye bırı yazdı 50 msj olursan çalışır dedı Post automatically merged: 14 Ocak 2023 RelaTeX' Alıntı: 50 mesaja sahip olman gerek sistem otomatik olarak onaylı üye yapıcak seni. Genişletmek için tıklayın ... bana yardımcı olabılırmsın 50 msj ulaşaım
14 Ocak 2023 #97 lutfenak L Onaylı Üye Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 1 Yaş 38 3 HİZMET YILI KUYUSUYU ✓' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile Global İçin Orjinal sürümünün Oyun Dosyalarını paylaşıcam Ekli dosyayı görüntüle 83057 Last Update/Son Güncelleme: 06.01.2023 Status/Durum: Working/Çalışıyor Version/Versiyon: 2.4.0 Global [GL] Operating System/ÇS: Android & IOS Source File/Kaynak Dosya: 17100 x32 - 17105 x64 OBB Oyun Kurulu ise tamamen kaldırın Aşağıdaki indirme linkinden Uygun Olan OBB/APK Dosyasını indiriniz Android/obb/ İçine "com.tencent.ig" İsimli Klasör Dosyası Oluşturun. İndirilen obb//dosyasını Android/obb/"com.tencent.ig" içine Taşıyın. Taşıdığınız OBB dosyasının İsminin sonundaki " .7z " siliniz İndirilen Apk dosyasını Kur, aç 32 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 32 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... perfect as always KUYUSUYU ✓' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile Global İçin Orjinal sürümünün Oyun Dosyalarını paylaşıcam Ekli dosyayı görüntüle 83057 Last Update/Son Güncelleme: 06.01.2023 Status/Durum: Working/Çalışıyor Version/Versiyon: 2.4.0 Global [GL] Operating System/ÇS: Android & IOS Source File/Kaynak Dosya: 17100 x32 - 17105 x64 OBB Oyun Kurulu ise tamamen kaldırın Aşağıdaki indirme linkinden Uygun Olan OBB/APK Dosyasını indiriniz Android/obb/ İçine "com.tencent.ig" İsimli Klasör Dosyası Oluşturun. İndirilen obb//dosyasını Android/obb/"com.tencent.ig" içine Taşıyın. Taşıdığınız OBB dosyasının İsminin sonundaki " .7z " siliniz İndirilen Apk dosyasını Kur, aç 32 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 32 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... this is helpfull
KUYUSUYU ✓' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile Global İçin Orjinal sürümünün Oyun Dosyalarını paylaşıcam Ekli dosyayı görüntüle 83057 Last Update/Son Güncelleme: 06.01.2023 Status/Durum: Working/Çalışıyor Version/Versiyon: 2.4.0 Global [GL] Operating System/ÇS: Android & IOS Source File/Kaynak Dosya: 17100 x32 - 17105 x64 OBB Oyun Kurulu ise tamamen kaldırın Aşağıdaki indirme linkinden Uygun Olan OBB/APK Dosyasını indiriniz Android/obb/ İçine "com.tencent.ig" İsimli Klasör Dosyası Oluşturun. İndirilen obb//dosyasını Android/obb/"com.tencent.ig" içine Taşıyın. Taşıdığınız OBB dosyasının İsminin sonundaki " .7z " siliniz İndirilen Apk dosyasını Kur, aç 32 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 32 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... perfect as always KUYUSUYU ✓' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile Global İçin Orjinal sürümünün Oyun Dosyalarını paylaşıcam Ekli dosyayı görüntüle 83057 Last Update/Son Güncelleme: 06.01.2023 Status/Durum: Working/Çalışıyor Version/Versiyon: 2.4.0 Global [GL] Operating System/ÇS: Android & IOS Source File/Kaynak Dosya: 17100 x32 - 17105 x64 OBB Oyun Kurulu ise tamamen kaldırın Aşağıdaki indirme linkinden Uygun Olan OBB/APK Dosyasını indiriniz Android/obb/ İçine "com.tencent.ig" İsimli Klasör Dosyası Oluşturun. İndirilen obb//dosyasını Android/obb/"com.tencent.ig" içine Taşıyın. Taşıdığınız OBB dosyasının İsminin sonundaki " .7z " siliniz İndirilen Apk dosyasını Kur, aç 32 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 32 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... this is helpfull
14 Ocak 2023 #98 ItzGlimpse I Seçkin Üye Katılım 2 Eyl 2020 Mesajlar 433 Tepki puanı 13 Ödüller 4 5 HİZMET YILI eyw knk işime yaradı
14 Ocak 2023 #99 Sadiq Ali S Onaylı Üye Katılım 20 Tem 2022 Mesajlar 117 Tepki puanı 13 Ödüller 1 Yaş 31 3 HİZMET YILI KUYUSUYU ✓' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile Global İçin Orjinal sürümünün Oyun Dosyalarını paylaşıcam Ekli dosyayı görüntüle 83057 Last Update/Son Güncelleme: 06.01.2023 Status/Durum: Working/Çalışıyor Version/Versiyon: 2.4.0 Global [GL] Operating System/ÇS: Android & IOS Source File/Kaynak Dosya: 17100 x32 - 17105 x64 OBB Oyun Kurulu ise tamamen kaldırın Aşağıdaki indirme linkinden Uygun Olan OBB/APK Dosyasını indiriniz Android/obb/ İçine "com.tencent.ig" İsimli Klasör Dosyası Oluşturun. İndirilen obb//dosyasını Android/obb/"com.tencent.ig" içine Taşıyın. Taşıdığınız OBB dosyasının İsminin sonundaki " .7z " siliniz İndirilen Apk dosyasını Kur, aç 32 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 32 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Is it safe? Will it not be banned?
KUYUSUYU ✓' Alıntı: Merhaba arkadaşlar Sizlere Pubg Mobile Global İçin Orjinal sürümünün Oyun Dosyalarını paylaşıcam Ekli dosyayı görüntüle 83057 Last Update/Son Güncelleme: 06.01.2023 Status/Durum: Working/Çalışıyor Version/Versiyon: 2.4.0 Global [GL] Operating System/ÇS: Android & IOS Source File/Kaynak Dosya: 17100 x32 - 17105 x64 OBB Oyun Kurulu ise tamamen kaldırın Aşağıdaki indirme linkinden Uygun Olan OBB/APK Dosyasını indiriniz Android/obb/ İçine "com.tencent.ig" İsimli Klasör Dosyası Oluşturun. İndirilen obb//dosyasını Android/obb/"com.tencent.ig" içine Taşıyın. Taşıdığınız OBB dosyasının İsminin sonundaki " .7z " siliniz İndirilen Apk dosyasını Kur, aç 32 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 32 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT APK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 64 BİT OBB: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Is it safe? Will it not be banned?
15 Ocak 2023 #100 Lwezy ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ Uzman Üye Katılım 25 Haz 2021 Mesajlar 163 Tepki puanı 13 Ödüller 5 4 HİZMET YILI saglam he