- Konuyu başlatan
-
geçerli bir fark yok dostumhocam bu hem telefon hemde emilatörde geçerli dimi
olur kankamemilatorde oluyor mu bu ?
sağolun bir fark yok kullanabilirsinizgameloop ve emülator için geçerlimiydi ? bu arada elinize saglık
sağolun hocamConfig kullanılır teşekkürler
nası calsımıyor dostum?calısmıyor
denedinmi neden bu kadar eminsinçalışıyor dostum gameloop için de geçerli.
evet aynı şekilde gameloopun tarayıcısından play storeye giriş yapıp zarchiver indirip yaptımdenedinmi neden bu kadar eminsin
peki oyuna girebildinmi herhangi bir siyah ekran yada bir sıkıntı cıktımı ve hile çalıştımı söylersen cok sevinirimevet aynı şekilde gameloopun tarayıcısından play storeye giriş yapıp zarchiver indirip yaptım
dostum ilk sefer girdiginde siyah ekran kalabilir bende öyle oldu cogu configlerde o oluyor oyunu direk kapatıp tekrar actıgında düzeliyor diye biliyorum ama configin sürekli calısmasını istiyosan unutma 2. adımı her defasında oyuna girerken yapıcaksın (çalıştı)peki oyuna girebildinmi herhangi bir siyah ekran yada bir sıkıntı cıktımı ve hile çalıştımı söylersen cok sevinirim
eyw dostum allaha emant iyi forumlardostum ilk sefer girdiginde siyah ekran kalabilir bende öyle oldu cogu configlerde o oluyor oyunu direk kapatıp tekrar actıgında düzeliyor diye biliyorum ama configin sürekli calısmasını istiyosan unutma 2. adımı her defasında oyuna girerken yapıcaksın (çalıştı)
iyi forumlar bro <3eyw dostum allaha emant iyi forumlar
dostum birşey daha var aklıma takılan configde menü falan varmı yoksa direkt menüsüz oto ayarlarlamı geliyoriyi forumlar bro <3
files dosyası değiştirdiğin için menü gelmiyor bro grafik ayarları gibi düşün otomatik şekilde kendi oluyor sen söylediği adımları yaptığın sürece başka bişey açıp kapamana gerek yok.dostum birşey daha var aklıma takılan configde menü falan varmı yoksa direkt menüsüz oto ayarlarlamı geliyor
onun hakkında herhangi bi bilgim yok bro,yeni konu açıp fikir alabilirsinemulatörde zarchiver ile deniyorum bu hatayı veriyor zarchiver this folder is read-only
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?