Kore'ye vakit kalmiyoki onuda sen paylaş ciddi söylüyorum seninde paylaşımların var
No smoke OBB videosu hazırlıyorum bugün paylasicaktim yetişmedi yarına kaldı ayrıca; daha renkli adamları paylaşmayı düşünüyorum Kore biraz zor gibi
El ile kurmak için ister 32bit ister 64 bit örneğin playstoreden indirdiğiniz dosyayı zaman otomatik 64 bit oluyor ben 32bit hile versem OBB hatası alırsın
OBB bakımından soruyor isen
main.17325.com.tencent.ig.obb = 64 bit
main.17320.com.tencent.ig.obb = 32 bit
Yüklü APK dosyasını APK editör ile XML Edit/düzenleme ile Androidmanifest.xhtml dosyasını açıp Versiyon Code ( kaynak koduna ) bakarak APK'nin 64veya 32 bit olduğunu anlayabilirsin
Package yeri ise Global için
" com.tencent.ig "
Kore sürümü için ise
" com.pubg.krmobile " şeklindedir..
Kore'ye vakit kalmiyoki onuda sen paylaş ciddi söylüyorum seninde paylaşımların var
No smoke OBB videosu hazırlıyorum bugün paylasicaktim yetişmedi yarına kaldı ayrıca; daha renkli adamları paylaşmayı düşünüyorum Kore biraz zor gibi
Post automatically merged:
El ile kurmak için ister 32bit ister 64 bit örneğin playstoreden indirdiğiniz dosyayı zaman otomatik 64 bit oluyor ben 32bit hile versem OBB hatası alırsın
ince düşünülmüş galiba orjinal haline çevirmek istenince kullanıcamız bir program anladığım kadarıyla dediğim gibi ince düşünülüp sunulmuş elinize sağlık hocam iyi forumlar