Emulatörlerde 64bit oluyor genelde ben 32bit görmedim hiçBilgisayardan, emülatör olarak oynuyorum.Pc 64 bit bu arada.
emin misin ben telefondan hile yapıyorum telefon androit 10 olunca artık 64 bit oluyor pubg esp ve virtual doğru çalışmıyor bunu düzeltmek için 32 bit obb ve apk indiriyordum eğer telefondan hileye meraklıysan biraz araştır bulursun ama artık telefonum rootlu ve daha rahat baya gereksizi bilgi verdim ama neysekanka bence senı yemısler
Gameloop işine gelmezse yok der, adamlar emülatörde dosya yöneticisi tarzı programları bile kullanmamazı istemiyorlar.Kaldı ki hile için yaptığımız 32-64 mevzusuna hiç yaklaşmazlar. Ben performans açısından sorduğumda böyle bir ayrım yok demişti.gameloop öyle dediyse yoktur
Nereden tam olarak emin olabiliriz? Playstore veya emülatör üzerinden indirdiğimizde OBB de dosya olmuyor, anlaşılmıyor kaç bitlik sürümün kurulu olduğuEmulatörlerde 64bit oluyor genelde ben 32bit görmedim hiç
valla ister inan ister inanma kaç bin aboneli telegram kanallarında çok dönüyor paylaşılıyor bu config mevzularında.bende o yüzden sordum burada gerçekten öyle mi yoksa öyle olduğuna mı inandırmaya çalışıyorlar diye.kanka bence senı yemısler
Bu mevzuyu bilmiyorum bende, başlarda 32 bit pubg kurun, configler daha düzgün ve safe çalışıyor dediler.sonra şimdide 64 bit kurun vs yapıyorlar. işletim sistemim pc 64 bit, direk kurumlarda 64 yükleniyorda sanırım.emin misin ben telefondan hile yapıyorum telefon androit 10 olunca artık 64 bit oluyor pubg esp ve virtual doğru çalışmıyor bunu düzeltmek için 32 bit obb ve apk indiriyordum eğer telefondan hileye meraklıysan biraz araştır bulursun ama artık telefonum rootlu ve daha rahat baya gereksizi bilgi verdim ama neyse
bazı yerlerde 64 daha safe demeye başladılarda kararsız kaldım bende.Telelefonda var hile yapımcıları 32 bit için hile yapıyolar (nedenini tam bilmiyorum daha kolay yapması sanırım) o yüzden telelefonda hile açanlar oyunun 32 bit apk ve obb sini yükler
But i see gameloop works like 32 bit programsgameloop with W10 x64
Bilgisayardan emülatör aracılığıyla oynuyorum.İşletim sistemim 64 bit ama emülatör sanırım 32 bit.sistem türü
Doğurusu nedir?Yanlış bilgi vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?