6 Şub 2021 #1 umut2111 10 Kasım 1938 Seçkin Üye Katılım 29 Ağu 2017 Mesajlar 302 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Pubg mobile hilesini indirdim ve açtım hile açıldı ama adamların yerini adam gibi göstermiyor hatta hiç göstermiyor
Pubg mobile hilesini indirdim ve açtım hile açıldı ama adamların yerini adam gibi göstermiyor hatta hiç göstermiyor
Çözüm A A asselamcontravakrsda 8 Şub 2021 umut2111' Alıntı: virüs programları kapalı onaylı üyeyim ve programlarda kapalı hile açılıyor takım arkadaşımın kutusu da gözüküyor ama diğerleri yok Genişletmek için tıklayın ... bende de aynısı oluyor temp sıfırla dediler veya gameloopun normal sürümünü yükle dediler
umut2111' Alıntı: virüs programları kapalı onaylı üyeyim ve programlarda kapalı hile açılıyor takım arkadaşımın kutusu da gözüküyor ama diğerleri yok Genişletmek için tıklayın ... bende de aynısı oluyor temp sıfırla dediler veya gameloopun normal sürümünü yükle dediler
6 Şub 2021 #2 kaanacar006 K Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 Yaş 34 5 HİZMET YILI virüs programlarını kapatman lazım defenderden ve onaylı üye olman lazım diye biliyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2021 Konuyu başlatan #3 umut2111 10 Kasım 1938 Seçkin Üye Katılım 29 Ağu 2017 Mesajlar 302 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI fatihbey2929' Alıntı: adblock varsa hile çalışmaz virüs ve tehdit programını da kapatmalısın. Genişletmek için tıklayın ... virüs programları kapalı kaanacar006' Alıntı: virüs programlarını kapatman lazım defenderden ve onaylı üye olman lazım diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... onaylı üyeyim ve programlarda kapalı hile açılıyor takım arkadaşımın kutusu da gözüküyor ama diğerleri yok Oyla 0 Olumsuz oyla
fatihbey2929' Alıntı: adblock varsa hile çalışmaz virüs ve tehdit programını da kapatmalısın. Genişletmek için tıklayın ... virüs programları kapalı kaanacar006' Alıntı: virüs programlarını kapatman lazım defenderden ve onaylı üye olman lazım diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... onaylı üyeyim ve programlarda kapalı hile açılıyor takım arkadaşımın kutusu da gözüküyor ama diğerleri yok
8 Şub 2021 #4 asselamcontravakrsda A Üye Katılım 2 Şub 2021 Mesajlar 7 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Yaş 28 5 HİZMET YILI umut2111' Alıntı: virüs programları kapalı onaylı üyeyim ve programlarda kapalı hile açılıyor takım arkadaşımın kutusu da gözüküyor ama diğerleri yok Genişletmek için tıklayın ... bende de aynısı oluyor temp sıfırla dediler veya gameloopun normal sürümünü yükle dediler Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
umut2111' Alıntı: virüs programları kapalı onaylı üyeyim ve programlarda kapalı hile açılıyor takım arkadaşımın kutusu da gözüküyor ama diğerleri yok Genişletmek için tıklayın ... bende de aynısı oluyor temp sıfırla dediler veya gameloopun normal sürümünü yükle dediler