Onaylı Üye
hocam ıyı gunler bu kullandıgın hıleye nasıl erısım sağlayabılırım yardımcı olur musunMerhaba
Pubg Mobile Benim Kullandığım Aim Ayarı ;
Otomatik Aşağı Çekme : Aktif
Aim Tuşu : Sol Shift (Koşma Tuşu)
Yumuşaklık : 6
Bayılana Kitlenme : Aktif
Fov : 60
Belki İşine Yarar
Beyler Belli Olmayan Pubg Mobile Aim Bot Ayarları Varmı Yan Hesaptan Oynucam
hocam ıyı gunler bu kullandıgın hıleye nasıl erısım sağlayabılırım yardımcı olur musun
Bence aim deneme kanka ban atıyor
Aimbot Açmadan istediğin şekilde oyna :d
reis bu formda bulamadım cıdden bana lınk atabılır mısınaim kullanmadan oyna garnti olsun zaten her adımlarını görebiliyorsun hassasiyetini ayarla aim kullanmana gerek kalmaz
Post automatically merged:
bu formda mevcut
bu bahsedılen sadece aım hack mı waal hack yok mu ıcerısındeBence aim deneme kanka ban atıyor
reis bu formda bulamadım cıdden bana lınk atabılır mısın
Post automatically merged:
bu bahsedılen sadece aım hack mı waal hack yok mu ıcerısınde
bu forumda bahsettıgımız hıle sadece aım hılesı mı wall hack yok mu ıcerısınde bana sadece wall hack yeterlıhepsinde aim açmak ban yedirir
bu forumda bahsettıgımız hıle sadece aım hılesı mı wall hack yok mu ıcerısınde bana sadece wall hack yeterlı
pekı nereden ındırebılırım sıte ıcerısınden bulamadım bu onaylı uye olma sartı olmayan hıleyı soruyorumbu esp hilesi oyuncuyu ilahını canını adını 3d kutusunu hedef çizgisini sonra eşyaların lv. ismi araçlar Vb.aimbot herşey mevcut içerisinde
hocam ıyı gunler bu kullandıgın hıleye nasıl erısım sağlayabılırım yardımcı olur musun
birim botta ban yiyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?