Pubg Mobile Aim/Yüksek Hasar/magic configler gerçek midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
telefonla oynadığım zamanlarda config dosylarını yükledim. görüntü çözünürlüğü değişikliği haricinde başka bir şey elde edemedim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Config alakasız inanan da ne bileyim. Tamamen hitbox tan oluşuyor.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sadece aim işe yarar şekilde çalışıyor, magic bullet configler önceden hasar vurmasada hasar efekti veriyordu

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu tarz configler sekmeme , fps ve görüntü kalitesi dışında hiçbir şekilde oyuna etki etmez. Magic , aimbot , yüksek hasar vs türü şeyler sadece 3. Parti yazılımlar ile gerçekleşir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Şahsen etkili olduğunu düşünmüyorum, hatta bunları denemesini bile yaptım. Bu configi yapmadan eğitim sayasında aynı silahla botlara ateş ettim. Sonra configli şekilde ateş ettim, bot aynı sayıda kurşunla öldü. Botu crosshair aynı oranda her iki durumda yaklaştı. High damage, aim, magic olayı bence yalan. High damage büyük oranda fantazi. Aim, oyun biraz destek veriyor ama devede kulak kadar. Magiçte oyunun bug ından kaynaklı oda düşükolasılıklı oluyor arasıra.

Aim bot ise telefondan oynayanlar için zaten oyunun biraz avantaj vermesi olayı var. Hafif rakibe kendi gidiyor, lakin emülatörde bu daha az etkili. En fazla teleondaki kadar olur oda, az bir etki.Öyle %100 aimmiş %1000 aimmiş hikaye.
Magicte öyle, eğer normal bir hilede deyimlediyseniz, bir aim botun nasıl çalıştığını bilirsiniz. Configle yapılanların bunla yakından uzaktan ilgisi yoktur.

Sizin düşünceniz nedir?
Tamamen uydurma maalesef boşa uğraşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...