Çelebi
Süper Üye
Şahsen etkili olduğunu düşünmüyorum, hatta bunları denemesini bile yaptım. Bu configi yapmadan eğitim sayasında aynı silahla botlara ateş ettim. Sonra configli şekilde ateş ettim, bot aynı sayıda kurşunla öldü. Botu crosshair aynı oranda her iki durumda yaklaştı. High damage, aim, magic olayı bence yalan. High damage büyük oranda fantazi. Aim, oyun biraz destek veriyor ama devede kulak kadar. Magiçte oyunun bug ından kaynaklı oda düşükolasılıklı oluyor arasıra.
Aim bot ise telefondan oynayanlar için zaten oyunun biraz avantaj vermesi olayı var. Hafif rakibe kendi gidiyor, lakin emülatörde bu daha az etkili. En fazla teleondaki kadar olur oda, az bir etki.Öyle %100 aimmiş %1000 aimmiş hikaye.
Magicte öyle, eğer normal bir hilede deyimlediyseniz, bir aim botun nasıl çalıştığını bilirsiniz. Configle yapılanların bunla yakından uzaktan ilgisi yoktur.
Sizin düşünceniz nedir?
Aim bot ise telefondan oynayanlar için zaten oyunun biraz avantaj vermesi olayı var. Hafif rakibe kendi gidiyor, lakin emülatörde bu daha az etkili. En fazla teleondaki kadar olur oda, az bir etki.Öyle %100 aimmiş %1000 aimmiş hikaye.
Magicte öyle, eğer normal bir hilede deyimlediyseniz, bir aim botun nasıl çalıştığını bilirsiniz. Configle yapılanların bunla yakından uzaktan ilgisi yoktur.
Sizin düşünceniz nedir?