Pubg Mobile Aim/Yüksek Hasar/magic configler gerçek midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şahsen etkili olduğunu düşünmüyorum, hatta bunları denemesini bile yaptım. Bu configi yapmadan eğitim sayasında aynı silahla botlara ateş ettim. Sonra configli şekilde ateş ettim, bot aynı sayıda kurşunla öldü. Botu crosshair aynı oranda her iki durumda yaklaştı. High damage, aim, magic olayı bence yalan. High damage büyük oranda fantazi. Aim, oyun biraz destek veriyor ama devede kulak kadar. Magiçte oyunun bug ından kaynaklı oda düşükolasılıklı oluyor arasıra.

Aim bot ise telefondan oynayanlar için zaten oyunun biraz avantaj vermesi olayı var. Hafif rakibe kendi gidiyor, lakin emülatörde bu daha az etkili. En fazla teleondaki kadar olur oda, az bir etki.Öyle %100 aimmiş %1000 aimmiş hikaye.
Magicte öyle, eğer normal bir hilede deyimlediyseniz, bir aim botun nasıl çalıştığını bilirsiniz. Configle yapılanların bunla yakından uzaktan ilgisi yoktur.

Sizin düşünceniz nedir?

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Zort xd zaten bunlara inanıp yükleyen ağır sazandır. Zaman kaybı hepsi.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence de gerçekten bunlara inanan var mı , yalandan başka bir şey değil xd

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Geçtiğimiz sezonlarda vardı ama bu sezon yok yüksek hasar olayına gelince active.sav dosyası ile düşük fps telefonları 60 yada 90 fps yapıyorlar ilk bakışta vay be gerçekten işe yarıyor diyorsun oda hikaye telefon kasınca silmek zorunda kalıyorsun

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
magiç bullet hilesi gerçekten var ama onlar paralı hilelerde bulunan bir özellik ve bypass gerektiriyor kullanabilmek için

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Youtube bunlarla dolu :)
Öyle bir cazip sunuyorlar ki, inanmazsanda deneyisin geliyor. :D
Aimbot %100
High Damage %100
Magic %100
No lag
No ping
:D
Birde %70-80 sekmeme mevzusu var. Neye göre bu değeri veriyorsun arkadaş, eğer kodlarla oynayıp oraya girdiğin değer kadar sekme oluyorsa neden piyasada %90 sekmeme yok? %100 ü sistem yakalıyorsa %99 yaparsın o zaman. Diğer türlü sekme oranını hesaplaman çok çok zor.
ANTİBAN mevzusu da var tabi. :)Öyle bir şey olsa hiç kimse banlanmazdı.

AlpmenTR

Post automatically merged:

magiç bullet hilesi gerçekten var ama onlar paralı hilelerde bulunan bir özellik ve bypass gerektiriyor kullanabilmek için
Şöyle bir şey var oyunda, bug kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Denemelerimde botun tam üzerine değilde hafif yanına sıktığımda bot yine hasar alıyordu. Düşmanda bunu deneme zor tabi, bi dur kanka bir şey deneceğim falan :D
Bu, genel bir bug mı yoksa bunların yaptığı configle mi oluşuyor bilmiyorum. Ama tabi tam bir magic değil, magıcin özelliği zaten kafa bölgesine sıktığı mermilerin hs gitme ihtimalini arttırıyor. Ha olur mu? Zamanında dağın arkasındaki aracı tarayarak patlatmış biri olarak neden olmasın. :) Ama bunu configle yapmaları zor bence.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bildiğim kadarı ile sekmeme configi var ama damage boost hiç görmedim

Üye
4 HİZMET YILI
bildiğim kadarı ile sekmeme configi var ama damage boost hiç görmedim VE BILDIRMENI onerırım
Post automatically merged:

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Her türlü cazibe için boş boş seçenek ekliyorlar bence büyük bir sazan.avi, dönüyor xd

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
yükek damage gercek degil ama magic bulet gercek ben bi arra kulanmıstım ama confic de degil idi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sekmeme config var önceden oynarken kullanmıştım çalışıyodu fakat bu tarz configleri bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
configler cok gerçeği yansıtmıyor ama hileler oluyor gerçekten

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sadece config ayarı değiştirilerek 3.rd uygulamalar araya girmeden max.damage hasarı vs. çok çok çok zor. Ama aim için config ayarları değiştirmek yeterli olabilir. Şuan böyle bir config varsa bile belirli başlı kişilerde vardır. Public paylaşmazlar.

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aim neysenede config ve yüksek hasar verme flaan hikaye aimbot yapabilirsin yaparsan

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
configden grafik dışında başka bi ayarla oynyamazsın cok zor yalandır

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Config olarak çoğunu test ettim sadece sekmeme ve fps configleri çalışıyor bu tür configler çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...