maaalesef discorda katıldım ordan verdiler biriyle paylaşmamam lazım türk hilesi zatenkanka o oynadıgın hileyi atarmısın
yes pubg mobildepubg de dimi xbodbax321
kanka nolur ver ya vallah aim alıyorum alana kadar vuruyorum versen nolcakki memory ailesindeniz işte ikimizdeyes pubg mobilde
key gerektiren bir hilemimaaalesef discorda katıldım ordan verdiler biriyle paylaşmamam lazım türk hilesi zaten
paralı hileden bahs edior.kanka nolur ver ya vallah aim alıyorum alana kadar vuruyorum versen nolcakki memory ailesindeniz işte ikimizde
Adam hakli zaten adamin dedigi recoilden farksiz bisey dostum attigin mermi sag sola siksanda adama denk geliyosa ben hileyim diye millete bas bas bagriyorsun demek olur ha boyle bi ozellik gelirsede bilmiyorum ama bildigim bisey varki csgoda bende kullandin ama pubg buyuk kitleye sahip bi oyun oldugu icin fixlenme orani yuksekÖyle bir özelliğin geleceğini zannetmiyorum ve gelmemesinin sebebi de yine yetkililerin sizleri düşünmesinden dolayıdır. Bu tarz durumlar erken Fix olduğundan dolayı sürekli güncelleme ve sürekli bir ban kuyruğuna sebep olur diye düşünüyorum. Mis gibi özellikler zaten Dword'da da mevcut. İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?