2 ay boyunca hergün ticket atarsan evet açılabilirSelam beyler ve bayanlar, ben hile açarken yanlışlıkla unbana tıkladım ve bütün hesaplarım banlandı. Denedim, açılmadı. Konuyla ilgili yardım edebilecek veya görüşü olabilecek birisi var mı acaba?
Hocam spoofer la açılır sadece.Selam beyler ve bayanlar, ben hile açarken yanlışlıkla unbana tıkladım ve bütün hesaplarım banlandı. Denedim, açılmadı. Konuyla ilgili yardım edebilecek veya görüşü olabilecek birisi var mı acaba?
pubg ban kaldırma yok ben 6 tane destansı hesap yalan ettim çok araştırdım oyle bir ban kaldırma yokSelam beyler ve bayanlar, ben hile açarken yanlışlıkla unbana tıkladım ve bütün hesaplarım banlandı. Denedim, açılmadı. Konuyla ilgili yardım edebilecek veya görüşü olabilecek birisi var mı acaba?
not a clue bro same thing happen to me alsoHi guys and ladies, I accidentally clicked on my name while cheating and all my accounts were banned. I tried, it didn't open. Is there anyone who can help or have an opinion on the matter?
they will never remove it bro i tried it so many timesI don't think they will remove it either, but I think you should tick it and try your luck a few times.
malesefSelam beyler ve bayanlar, ben hile açarken yanlışlıkla unbana tıkladım ve bütün hesaplarım banlandı. Denedim, açılmadı. Konuyla ilgili yardım edebilecek veya görüşü olabilecek birisi var mı acaba?
spoffer nedir bilgim yok bunla ilgiliHocam spoofer la açılır sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?