arkadaşlar yaklaşık 10 gündür ezpugm ile birlikte oynuyorum, herhangi ban sorunu olmadı, sadece büyük ihtimalle reporttan kaynaklı anormal davranışlar sergilediğimden kaynaklı ara sıra 1 gün maça girişim engellendi hesap incelemeye alındı onun dışında bi problem yok, hesap inceleme sonrası tekrar aktif oldu
60 mactır kullanıyordum 2 farklı hesapta. dün ve bugün ağ ve istemci hatası ile birlikte 10 dk ve 30 dk ban atmaya başladı. kısacsı 2gündür 10 dk ve 30dk ban atıyor. (ezpugm ile KULLANILMADI)
gece oyuna küçük bir güncelleme geldi diğer ücretli bypasslarda güncelleme yaptılar genel olarak bir güncelleme getirilmesi gerekli olduğunu düşünüyorum
Gameloop için anlatılmıştır diğer emulatorler için dosya konumunuz nerdeyse aynı şekilde oraya taşıyın.
1- İndirdiğiniz "libigshare.so" adlı dosyası bahsettiğim dosya konumuna taşıyın. "C:\Temp\TxGameDownload\MobileGamePCShared"
2- Gameloop içinden "ES dosya yöneticisini" indirip doğru konuma ilerleyin. "/data/data/com.tencent.ig/lib/"
3- Lib dosyasının içine yapıştırdıktan sonra yapmamız gereken bütün işlemler bitti oyunu açabilirsiniz.
4- IMPORTANT NOTE The first 3 steps above must be done again every time Gameloop is closed!
Detected Emulators ( User statements )
- Gameloop
Tutorial and proof
DETECTED / USE AT YOUR OWN RISK! / DO NOT USE ON YOUR MAIN!
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür ezpugm ile birlikte oynuyorum, herhangi ban sorunu olmadı, sadece büyük ihtimalle reporttan kaynaklı anormal davranışlar sergilediğimden kaynaklı ara sıra 1 gün maça girişim engellendi hesap incelemeye alındı onun dışında bi problem yok, hesap inceleme sonrası tekrar aktif oldu
hala herhangi bi sorun yok hocam, sadece toplam 3 kere hesap anormal davranışlardan 1 günlük maça girememe engeli yedi incelemeye alındı fakat daha sonra engel kalktı şuan'da aynı hesaptan devam ediyorum sorunsuz yine dediğim gibi+ ezpugm açıyorum