anti ban host yada libs dosyaları kullanıyor. Emulator antiban özelliği olmadan MAC adresi ban yersin.emulatorde şuan hilelerin çoğu belli etsen de etmesen de sadece esp kullansan da ban yediriyor. Acaba bunda da öyle mi ? hile kendini yakalatır mı ?
Hilede korumalar sağlam ban oranı düşük ama ban yememe garantisi veremem piyasada bansız hile yoktur.emulatorde şuan hilelerin çoğu belli etsen de etmesen de sadece esp kullansan da ban yediriyor. Acaba bunda da öyle mi ? hile kendini yakalatır mı ?
Eğer düzgün kurulum yaparsan ban rahat rahat ban yemessin ban yeme oranın çok azsadece esp açarsak ban yenilir mi?
Thanks broThis is very good hack. You are so talent , Thank you for sharing
Dostum yalan yanlış konuşma +55 maç tarafımca denendi ban yok,oturduğun yerden sallamassan sevinirim.Ban oranı yüksektir
baixaqual a taxa de banimento ? alta ou baixa ?
Dostum bu hileyi kullanan 3-4 arkadaşım var burdada 2-3 kişi yazdı kimseden ban sıkıntısı görmedim.Kendimde kullandım bugün ban atmadı.Host dosyasını seçerek VPN i çalıştırdım, Game Guardianda ki bellek aralıklarını yükleme önlemeyi videodaki gibi ayarladım, hileyi lobide açtım oyuna girer girmez 10 yıl yedim.
Hemde guest hesaptı, Lib değiştiren program yok mu sadece VPN le olmuyor.
Rootsuz ise Hepsini Rootlu ise Klonlayıcı hariç hepsiniVerdiğin linklerin hepsinimi indircez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?