maalesef olmuyor virüs programı zaten kapalıknk loaderı sil antiviris programını kapat sonra loaderı baştan yükle bende işe yaradaı inşallah sendede düzelir
o zaman bilmiyorum knk inş bilen biri çıkarmaalesef olmuyor virüs programı zaten kapalı
moderatorlere danışmak lazım kankam bu sorunla karşılaşan 3 4 kişi gördüm gün içersindeBi abimde kullanıyor onda sorunsuz çalısıyor sizde bi hata olabilirmi acaba
doğru bilgi verelim arkadaşlar spamlamayalım doğru bilgi vererek yardım ederek biri birimize yükselelim lütfenbakma aslında eski üyeyim fakat eski üyeliğimi unuttum bununla girmek zorunda kaldım
Post automatically merged:
hile açılıyor zaten ayarlarını da yapabiliyorum yanlız hiç biri aktif olmuyor benim sorunum muhtemelen başka birşeyden kaynaklı daha önce başına böyle birsey gelen varsa destek verirse sevinirim
bakma aslında eski üyeyim fakat eski üyeliğimi unuttum bununla girmek zorunda kaldım
Post automatically merged:
hile açılıyor zaten ayarlarını da yapabiliyorum yanlız hiç biri aktif olmuyor benim sorunum muhtemelen başka birşeyden kaynaklı daha önce başına böyle birsey gelen varsa destek verirse sevinirim
rica ederimDeneyeceğim şimdi ilginiz için teşekkürler
maalesef işe yaramıyorLoaderi silip windows defendere girip gerçek zamanlı korumanın kapalı olduğundan emin olup tekrar çalıştırabilirsen yararlı olacaktır diye düşünüyorum iyi eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?