zaten belirli özellikler açık ve net şekilde ban sebebi. Wallhack(ESP) ve no recoil ile yada aimlock ile gayet her maçı 1.olarak tamamlayabiliyorsun. Ama tekrar ediyorum güncel olmayan sürüm ile sürekli olarak ban yemeye devam edeceksin bilgin olsun. O yüzden internetten yada ulaştığın yer her nereyse oradan güncelini bulmaya çalış.hocam no recoil kullanmıyorum onu kullanınca direk ban atıyor zaten ama onu kullanmadığımda oyun sonu fix bansevdiğim bi özellik var hilede aim'i biraz daha güzel başka bi hilede öyle aim hack görmedim ve yeni çıkan hilelerde fast car çalışmıyor her hilede bi sorun var bu bulduğum her açıdan çok iyi
benimle paylaşır mısın rica etsemCreation Vıp yeni surumu cikti 0.11.x onu kur bulamadiysan atarim
tabikibenimle paylaşır mısın rica etsem
atarım dostum ben sana ama çok iyi bi hack değil Creationun v11 crackli sürümübenimle paylaşır mısın rica etsem
neden karalasinlar gerekeni soyluyoruz sana begenmiyosan o senin sorununArkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım benim demek istediğim bu durumun önüne geçebilirmiyim yani elbette ban atıcak eski bi sürümle hile açıyorum benim demek istediğim bunun önüne geçebilirmiyim imkanı varmı ben tam bilmediğim için soru yönelttim ama bazı arkadaşlar karalamak için yorum atıyor gibi..
banada atarmısınCreation Vıp yeni surumu cikti 0.11.x onu kur bulamadiysan atarim
yok hocam önüne geçme şansın maalesef. Çünkü oyuna gelen güncelleme zaten hilenin fark edilmesi üzerine onu engellemek için yapılan güncelleme olduğu için maalesef öyle bi şans yok BENİM BİLDİĞİM KADARI İLE.Arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım benim demek istediğim bu durumun önüne geçebilirmiyim yani elbette ban atıcak eski bi sürümle hile açıyorum benim demek istediğim bunun önüne geçebilirmiyim imkanı varmı ben tam bilmediğim için soru yönelttim ama bazı arkadaşlar karalamak için yorum atıyor gibi..
bekliyorum hocam diğer mesajı alıntılayamadımneden karalasinlar gerekeni soyluyoruz sana begenmiyosan o senin sorunun
sana demedim kardeşim yani demek istediğim bu hileyi tekrar kullanabilme imkanım varmı yokmu bunun cevabını almaktı sana zahmet olmazsa müsait olunca bana atarsın anitbanı denerim en kötü denemekten zarar gelmezneden karalasinlar gerekeni soyluyoruz sana begenmiyosan o senin sorunun
anladım teşekkür ederim kardeşimyok hocam önüne geçme şansın maalesef. Çünkü oyuna gelen güncelleme zaten hilenin fark edilmesi üzerine onu engellemek için yapılan güncelleme olduğu için maalesef öyle bi şans yok BENİM BİLDİĞİM KADARI İLE.
Post automatically merged:
bekliyorum hocam diğer mesajı alıntılayamadım
bwnde tek kendi adima konusmamisdim suan is yerindeyim atarim.sana demedim kardeşim yani demek istediğim bu hileyi tekrar kullanabilme imkanım varmı yokmu bunun cevabını almaktı sana zahmet olmazsa müsait olunca bana atarsın anitbanı denerim en kötü denemekten zarar gelmez
Ne kadar süre aldığına bağlı 3 aysa diyelim 1. ayın sonudna güncelleme gelirse sana 2 ay daha vermek zorunda süreli yani.PARALI HİLE KİMDE VE BU PARALI HİLENİN FONKSİYONLARI NELERDİR BİRDE ALDIK DİYELİM GÜNCELLEME GELİRSE YENDEN PARA VERİP ALIYORMUYUZ YOKSA GÜNCELLENİYORMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?