Çözüldü Pubg mobile anti ban yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhaba, pubg mobile güncelleme yapmadan önceki 10 sürümünde Creation Vıp'si kırılmıştı ve kullandım gayet güzel bir hileydi yeni 11 yamasında böyle bi hile çıkacağını sanmıyorum yani bu kadar düzgün ve güzel bi hile olacağını sanmıyorum tekrar danger versionun kırılmayacağını okudum (SUPER NORECOİL VS.) bende 10 versiyonunu tekrar emülatöre yükledim açtım ve kullandığım o hileyi kullanmaya devam ediyorum fakat her oyun sonunda veri değişikliği deyip ban atıyor bunun önüne nasıl geçebilirim güncelleme gelmeden önce ban atmıyordu güncelleme geldi eski versiyonunu yükledim ama şuan ban atıyor

Çözüm
güncellemenin gelme amacı zaten hilenin önüne geçmek olduğundan dolayı ban yiyorsun. Herhangi bi çözüm getirelemez belki sadece bypass ile çözüm olabilir fakat sanmıyorum olacağını da. Hileler fixleniyor ve hile yapımcıları da hileyi güncelliyor. Eski sürümü denemeye devam ettikçe ban yemeye de devam edersin muhtemelen. Yeni sürümü internetten bulup güncel halini kullanabilirsin yada memoryhackers çıkardığını programı kullanırsın yada para verip ücretli olanı alırsın
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
PARALI HİLE KİMDE VE BU PARALI HİLENİN FONKSİYONLARI NELERDİR BİRDE ALDIK DİYELİM GÜNCELLEME GELİRSE YENDEN PARA VERİP ALIYORMUYUZ YOKSA GÜNCELLENİYORMU
Paralı hile fonksiyonları tamamını içerir genelde her hile seçeneği olur bi çoğunda no recoil item gösterme esp aimbot vs vs. Oyuna güncelleme geldiği zaman, paralı olanlarda genelde 1-3gün içerisinde güncellemesini yapar kullanımına devam edersin. aldığın süre içerisinde güncelleme gelirse eğer o sürede kullanım kapalı olduğu için gün sayısı gider yapacak birşey yok kalan sürenle devam edersin.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kimden ve nereden alıcaz bu hile

KİMDEN VE NEREDEN ALICAZ BU HİLEEYİ PEKİ
internet üzerinde biraz araştırma yapabilirsin hemen sonuçlara ulaşırsın ama creation mesela bunlardan bitanesi. uygun mu sitede isim vermek bilmediğim için çekinerek yazıyorum. ama google üzerinde bi araştırma ile 10dakikada bulursun hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...