Onaylı Üye
gameloop pubg mobilede araçla gideken dürbünü açıp sıkacağım zaman mause kitlenip kalıyor çöümü nedir?
aynı sorun bendede var çözümünü bulunca cevap yazar mısın?gameloop pubg mobilede araçla gideken dürbünü açıp sıkacağım zaman mause kitlenip kalıyor çöümü nedir?
komple gameloopu sil yükle diyorsun tamm birde öyle deniyeyim eywayarları sıfırladığınızda da olmadıysa gameeloopu tekrar yüklemeyi deneybilirsiniz en azından bende işe yarıyor bazen
bu yöntem bende de her zaman çalışmıyordu ama denemekten zarar gelmez o da olmazsa başka emülatörleri denekomple gameloopu sil yükle diyorsun tamm birde öyle deniyeyim eyw
denedim 3 kere olmadıkomple gameloopu sil yükle diyorsun tamm birde öyle deniyeyim eyw
Çözünrlüğünden kaynaklı olabilirgameloop pubg mobilede araçla gideken dürbünü açıp sıkacağım zaman mause kitlenip kalıyor çöümü nedir?
çalışmadı bende 3 kere denedim
Post automatically merged:
denedim 3 kere olmadıbe
bende işe yaradı suanlık bir sorun yok umarım sendede düzelir cok sinir bozucu olay cünkiçalışmadı bende 3 kere denedim
Post automatically merged:
denedim 3 kere olmadı
Bu sorunun birkaç farklı sebebi olabilir. İlk olarak, Gameloop'un yeterli kaynakları kullanıp kullanmadığından emin olmalısınız. Eğer bilgisayarınızda yeterli RAM veya işlemci yoksa, bu tür donma veya kitlenme sorunlarına neden olabilir.gameloop pubg mobilede araçla gideken dürbünü açıp sıkacağım zaman mause kitlenip kalıyor çöümü nedir?
hile kullanıyorsan bendede oluyordu hilesiz 1000 de 1 gibi bir durumdu hile kullanırken birürü bug oluyordu bende araçta özellikle ekran kararıyordu düzelmiyordu falangameloop pubg mobilede araçla gideken dürbünü açıp sıkacağım zaman mause kitlenip kalıyor çöümü nedir?