Arkanda
Ultra Üye
Hocam kaynak paketlerini yükleyin büyük ihtimalle çözülür olmassa oyun içindeki kontrol tuşlarının saydamlığı %0 ise o yüzdende çalışmıyor olabilir ama ilk olarak kaynak paketlerini yükleyip deneyinönce bunu
sonrada bunu yapacağım olursa konuya yazarım
windows 10 pro 21h2Hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz ?
Windows arama kısmına girin ve winver yazıp ekran görüntüsü atabilir misiniz
önce bunuOyunun bütün kaynak paketlerini yükleyin sorun düzelir.
sonrada bunu yapacağım olursa konuya yazarımOyun içi ayarlarını sıfırlamayı dener misin, eğer işe yaramadıysa kullandığın emülatörü kompleBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapile kalıntılarına kadar kaldırıp tekrardan emülatörü yükleyip tekrar dener misin.
Onun dışında windows arama kısmına %temp% yazıp içerisindeki dosyaları komple temizlemen gerekir.
C:\Windows\prefetch kısmına girip buradan da aynı temp'deki gibi temizle dosya içerisini.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapprogramını indir ve kayır defterini düzelt, belki bug/hata olmuş olabilir.
Muhtemelen oyundan kaynaklı bir sorun bu.
Hocam kaynak paketlerini yükleyin büyük ihtimalle çözülür olmassa oyun içindeki kontrol tuşlarının saydamlığı %0 ise o yüzdende çalışmıyor olabilir ama ilk olarak kaynak paketlerini yükleyip deneyinönce bunu
sonrada bunu yapacağım olursa konuya yazarım
sildim hepsini bulut simgesinden hocam şimdi tekrar ordan indiriyorumHocam kaynak paketlerini yükleyin büyük ihtimalle çözülür olmassa oyun içindeki kontrol tuşlarının saydamlığı %0 ise o yüzdende çalışmıyor olabilir ama ilk olarak kaynak paketlerini yükleyip deneyin
Hepsi yüklümüydü hocam.sildim hepsini bulut simgesinden hocam şimdi tekrar ordan indiriyorum
evet yüklüydü 13 gb küsür sanırımHepsi yüklümüydü hocam.
HD simgeler mi ne öyle birşey vardı o yüklümüydü ve oyun içi kontrol ayarlarından bakarmısın tuşların saydamlığı yüzde kaçda?evet yüklüydü 13 gb küsür sanırım
yüklüydüHD simgeler mi ne öyle birşey vardı o yüklümüydü ve oyun içi kontrol ayarlarından bakarmısın tuşların saydamlığı yüzde kaçda?
oldu hocam 200 yaptımHocam kaynak paketlerini yükleyin büyük ihtimalle çözülür olmassa oyun içindeki kontrol tuşlarının saydamlığı %0 ise o yüzdende çalışmıyor olabilir ama ilk olarak kaynak paketlerini yükleyip deneyin
oldu hocam 200 yaptım
çok sağolun herşeyden atlayabiliyorum
hocam tuşlar gözükmüyor oyun içinde ben gameloopun tuş ayarlarının parlaklığını çektim yanlış mı anladımiyi eğlenceler hocam tuşlar rahatsız ediyorsa %150 e falan çekerek deniyebilirsiniz yine çalışacaktır
Oyun içinden ayarlarında kontrolde butonların saydamlığı kısıkdadır o yüzdendir. Gameloop ayarlarından değilhocam tuşlar gözükmüyor oyun içinde ben gameloopun tuş ayarlarının parlaklığını çektim yanlış mı anladım
ama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?