pubg siz çok fazla report yerseniz sizin bilgisayarınızda tarama yapıyor ve cheat engine gibi pubg ile alakalı olmayan hile rastlasa bile 10 yılı çakıyo ben pcyi formatlayıp 5 gündür aimbot ile oynuyorum memory loaderini rar içinde açıyorum no ban loader dışı hilelere alakanız olmasın bu dediğim tarama olayını arap bir hile discordundan buldum bilginize
Merhaba aldığınız raporların taramayla hiç bir alakası yoktur. Her gameloop açtığınızda tarama yapılıyor zaten. Loader'ımızı tespit edemiyor. Alınan yasaklamalar raporlandığınızda Pubg dedektiflerinin oylamalarıyla alınan yasaklamalar.
PUBG Mobile için gelen son güncellemeden sonra ekip arkadaşlarım ve ben EzPUBGM hilesini 10 gün boyunca günde 10-15 maç atarak test ettik. Test esnasındaki hesapların hepsi yeni açılmış ve daha önce hiçbir şekilde ban yememiş hesaplardı. Bazı arkadaşlarım sadece ESP legit oynarken bazı arkadaşlarım da -ben de dahil olmak üzere- ESP + Aimbot (rage) şekilde oynadık ve herhangi bir ban durumu ile karşılaşmadık. Sonuç olarak EzPUBGM veya başka bir oyun için olan hileden ban yemeniz çok olası bir durumdur çünkü 3. parti bir uygulama inject ettiğiniz andan itibaren bu riski alıyorsunuz. İyi forumlar dilerim.