tamamYedigin banın ss ini alıp atarmısın.
Yedigin banın ss ini alıp atarmısın.
suan 2019 dıo bkl bitane daha ss atıymtamam
Post automatically merged:
Yedigin banın ss ini alıp atarmısın.
inşallah ya daha alalı 3 gün oldu hesabı içide güzeldiTuhaf. Hangi hileyi açtın. Bazı hile isimlerini yazmak yasak ama o vip içeren hileler bunu yapıyor (tecrübem var). Dword'un espsi ile de yiyeceğini sanmıyorum. Sanki iki ban yemiş gibisin aynı anda. Biri 1 günlük inceleme banı, öteki doğrudan kalıcı ban. Aynı anda hem bypass hem bilindik bir hile açmak gibi.
Süre; eğer emülatör saatin doğruysa bi yarını bekle. O ilk süre bi bitsin, o bitmeden bir şey diyemem. "umut fakirin ekmeği" diyerek inşallah her şey normale döner diyorum.
bypass kullanabılen var mı hala suan fıxlenmıs dıyorlarda ben kullanabılıyorum hala
gerekırse yenı guncelleme gelene kadar oyunu hıc kapatmam dursun zararı yok zaten pc 7/24 açık
Öncelikle geçmiş olsun. İlk uyarıdan sonra eğer Bypass kullanıyor isen tüm log kayıtlarını ve device id işlemini gerçekleştirip orjinal host ile tüm .apk ve hileleri kaldırıp, emülatörü sıfırdan yükleyip girse idin bir sorun olmazdı. Ama 2. defadan sonra 10 yıllık bir ban ile karşılaştığın için bir daha açılacağını sanmıyorum. Artı Bypass'da bildiğim kadarı ile Fix'lendi. İyi forumlar
Bu gece sabah 05:00 sularında sezon bitecek ve güncelleme de 15 ya da 16'sının aynı saatinde gelecek. Tüm bypass dosyalarını kaldır.
ama bypass kullanmıyoruminşallah ya daha alalı 3 gün oldu hesabı içide güzeldi
ama bypass kullanmıyorum
bypass kullanmadımBypass kaynaklı aynı sorun bendede oldu bugün, büyük ıhtımal gıttı hesaplar
bypass kullanmadım
acılmaz be aga araplar acıyo ban yemıyo olan bize oluyoBendede aynı uyarı ve 10 yıl ban , umarım yarın açılır yoksa bıze gecmıs olsun : )
acılmaz be aga araplar acıyo ban yemıyo olan bize oluyoyeni almıstım hesabı daha oynayamadan ban yedim
Öncelikle geçmiş olsun. İlk uyarıdan sonra eğer Bypass kullanıyor isen tüm log kayıtlarını ve device id işlemini gerçekleştirip orjinal host ile tüm .apk ve hileleri kaldırıp, emülatörü sıfırdan yükleyip girse idin bir sorun olmazdı. Ama 2. defadan sonra 10 yıllık bir ban ile karşılaştığın için bir daha açılacağını sanmıyorum. Artı Bypass'da bildiğim kadarı ile Fix'lendi. İyi forumlar
Bu gece sabah 05:00 sularında sezon bitecek ve güncelleme de 15 ya da 16'sının aynı saatinde gelecek. Tüm bypass dosyalarını kaldır.
discord pubg mobile diye bu kanal var resmi kanalları. orada ban bölümü var. insanların adreslerini alıyosun hangi server falan adını veriyosun sonra videosunu veriyosun. inceleyip banlıyolar. 4 tane magic bulletli banlattım. İster aimbot ister wallhack. videon oldu mu biraz yusuf yusuf olman lazım. Video alınmasına çok dikkat et.Geçen gün maçta takımdan birisi öldükten sonra beni izliyordu videonu aldım şikayet edicem dedi ban yermiyim aim kullanmıyorum sadece wallhack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?