aslında para yatıran insanın kaybı oluyor ve emeği gitmiş oluyorBan yesende bir kaybın olmayacağı için sıkıntı yok![]()
Bence hiçbir kaybı olmayacaktır... Oyundaki bütün ekipmana sahip olsan bile değişen hiçbir + hasar hız vs olmadığı için bir anlamı yok en iyi setler botlarda var şuanda 1 tane bot öldür giy çok lazımsa veya hile kullanıyosun zaten fatih hesabımdada kullanıyorum ban yesede koymaz amacı kalmadı çünki oyunun 68 lvl olmuşuz 3 sezon fatih 1 sezon as.... gerek yok yani yeni başlayanlar için geçerli o emek vs cart curtaslında para yatıran insanın kaybı oluyor ve emeği gitmiş oluyor
aslında bende zaten rank kasanlardan değilim şu ana kadarda 10 hesabım ban yemiştir kesin ben zevkine oynuyorum ban yemek umrumda bile değil ama ilk yediğim ban koymuştu hesabımda güzel kıyafetler vardı çünküBence hiçbir kaybı olmayacaktır... Oyundaki bütün ekipmana sahip olsan bile değişen hiçbir + hasar hız vs olmadığı için bir anlamı yok en iyi setler botlarda var şuanda 1 tane bot öldür giy çok lazımsa veya hile kullanıyosun zaten fatih hesabımdada kullanıyorum ban yesede koymaz amacı kalmadı çünki oyunun 68 lvl olmuşuz 3 sezon fatih 1 sezon as.... gerek yok yani yeni başlayanlar için geçerli o emek vs cart curt![]()
aynen banada oyle oldu 2. bot hesabımı acmısdım cok saglam kıyafetler desenler vs vardı banlanınca koyuyuoraslında bende zaten rank kasanlardan değilim şu ana kadarda 10 hesabım ban yemiştir kesin ben zevkine oynuyorum ban yemek umrumda bile değil ama ilk yediğim ban koymuştu hesabımda güzel kıyafetler vardı çünkü
Kesin mi?10 KERE BAN YEDIM ARAKDAŞLARIN DEDIGI GIBI AMA SADECE ESP ACARSANIZ BAN YEMESSINIZ
Son kararın mı 1200 UC var tehlikeye atmamalıyım10 KERE BAN YEDIM ARAKDAŞLARIN DEDIGI GIBI AMA SADECE ESP ACARSANIZ BAN YEMESSINIZ