PUBG Mobile Ban Oyun İçindemi Geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
PUBG Mobile Ban Oyun İçindemi Geliyor? yani oyundayken adamları öldürüyoruz ve anında mı geliyor yoksa bir sabah oyunu açtığımızda mı?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Genelde Oyun İçinde Geliyor 2 Şekilde

Veri Değişimi Bağlantı Koptu

Sunucu Yanıt Vermiyor Bağlantı Koptu

Üye
7 HİZMET YILI
Ban yesende bir kaybın olmayacağı için sıkıntı yok :)

Üye
7 HİZMET YILI
aslında para yatıran insanın kaybı oluyor ve emeği gitmiş oluyor
Bence hiçbir kaybı olmayacaktır... Oyundaki bütün ekipmana sahip olsan bile değişen hiçbir + hasar hız vs olmadığı için bir anlamı yok en iyi setler botlarda var şuanda 1 tane bot öldür giy çok lazımsa veya hile kullanıyosun zaten fatih hesabımdada kullanıyorum ban yesede koymaz amacı kalmadı çünki oyunun 68 lvl olmuşuz 3 sezon fatih 1 sezon as.... gerek yok yani yeni başlayanlar için geçerli o emek vs cart curt :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence hiçbir kaybı olmayacaktır... Oyundaki bütün ekipmana sahip olsan bile değişen hiçbir + hasar hız vs olmadığı için bir anlamı yok en iyi setler botlarda var şuanda 1 tane bot öldür giy çok lazımsa veya hile kullanıyosun zaten fatih hesabımdada kullanıyorum ban yesede koymaz amacı kalmadı çünki oyunun 68 lvl olmuşuz 3 sezon fatih 1 sezon as.... gerek yok yani yeni başlayanlar için geçerli o emek vs cart curt :)
aslında bende zaten rank kasanlardan değilim şu ana kadarda 10 hesabım ban yemiştir kesin ben zevkine oynuyorum ban yemek umrumda bile değil ama ilk yediğim ban koymuştu hesabımda güzel kıyafetler vardı çünkü

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aslında bende zaten rank kasanlardan değilim şu ana kadarda 10 hesabım ban yemiştir kesin ben zevkine oynuyorum ban yemek umrumda bile değil ama ilk yediğim ban koymuştu hesabımda güzel kıyafetler vardı çünkü
aynen banada oyle oldu 2. bot hesabımı acmısdım cok saglam kıyafetler desenler vs vardı banlanınca koyuyuor :D

:D
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun içinde gelir .
Ben zaten bot hesaplarla suyunu çıkara çıkara oynadigim için sıkıntı yok. Ama ana hesapta sadece esp açıyorum

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
maç bitmeden 5 dk önce veri bağlantısı gitti diyor sisin içinde bir takımı vurdum ondan sonra eyw şuan yeni hesap açtım platindeyim eklemek isteyen buyursun
CrestF4LLEN

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
anında gelıyo int gitmiş gibi oluyo sonra ekrana veri erişimi bağlantısı kotu vs yazıyo

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2 aydan fazla bir süre kullandım hiç bir şey olmadı, hemde belli ediyordum bariz bir şekilde. 1 hafta önce falan oyun içinde veri değişimi dedi ve 10 yıl ban yedim. Elmas 5 e kadar kasmıştım ve 39 level :)

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herkese Teşekkürler...

Üye
7 HİZMET YILI
Güvensizlik hilesi için yeni güncelleme 10 yıl boyunca Band'i aldım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
ParamıZa yazık oluyor :brainfree:
Post automatically merged:

@Ntrion hangi özellikleri açtında ban yesin?

Üye
8 HİZMET YILI
10 KERE BAN YEDIM ARAKDAŞLARIN DEDIGI GIBI AMA SADECE ESP ACARSANIZ BAN YEMESSINIZ

Üye
7 HİZMET YILI
direk oyun içerisinde iken. bağlantı hatası veya veri değişimi diyip oyundan atıyor sonrası malum :) bizzat yaşadım 3 kere

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Veri Degişimi Diyip Oyundan Atıyor Diye Biliyorum Sonra gg

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
@Ntrion aynısı banada oldu 3 hesabımda 10 yıl yedi birinde fps girmiştim diğerindede fps girmiştim xD büyük ihtimalle fps girince ban yiyosun. 3.hesaptada adam köprüden aşşağı atlamıştı ölüceğini anladığı için havada adama aug ile 3 mermi 3üde hs [aimbot değil bilek(!)] bi anda 10 yıl ban.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...