kanka bi b*k a yaramaz korkutma amaçlı ama yinede az belli et hile varsaSelamın aleyküm arkadaşlar aşağıdaki uyarı geldi bu ne anlama geliyor arkadaslar 5 aydır girmedigim hesapa geldi
Anormal maç davranısları sergilediğin tespit edildiği için ortamı korumak amaçlı yakından takip ediliceksin busure zarfından daha sıkı kontroller yapılıcak maçlardan herhangi birsey kazanmıyacksın
O sadece uyarı diye düşünüyorum, bence hesabına bir şey olmazGeçmiş olsun maks 3 gün sonra 10 yıl ban yiceksin. Hesabına son kez bak...
knk hile kullanyıom yaklasık 1 ay olmustur ban yemedim sen nasıl uyarı alıyon saçmalıkSelamın aleyküm arkadaşlar aşağıdaki uyarı geldi bu ne anlama geliyor arkadaslar 5 aydır girmedigim hesapa geldi
Anormal maç davranısları sergilediğin tespit edildiği için ortamı korumak amaçlı yakından takip ediliceksin busure zarfından daha sıkı kontroller yapılıcak maçlardan herhangi birsey kazanmıyacksın
Ben yaşadım bunu maalesef iki hesabım birden 10 yıl ban yedi ve ikisi de baya değerli hesaplardı.O sadece uyarı diye düşünüyorum, bence hesabına bir şey olmaz
Eğer hileyi belli eder biçimde oynadıysan ve tespit ettilerse uyarı vermiş olabilir kankaSelamın aleyküm arkadaşlar aşağıdaki uyarı geldi bu ne anlama geliyor arkadaslar 5 aydır girmedigim hesapa geldi
neye dayanarak sölüyorsunArkadaslar simdiden herkese söliyim pubg mobile'da hile açanlar ban yiyecek belki sınırsız belki belirli bi gün , ay , yıl belirsiz herkese iyi günler
çok kafana takma knk ebn hile kullandıgım halde verıyordu bi halta yaramıyor yaniSelamın aleyküm arkadaşlar aşağıdaki uyarı geldi bu ne anlama geliyor arkadaslar 5 aydır girmedigim hesapa geldi
Tamamiyle doğrumu?Arkadaslar simdiden herkese söliyim pubg mobile'da hile açanlar ban yiyecek belki sınırsız belki belirli bi gün , ay , yıl belirsiz herkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?