Üye
yolun uzun reis seçkin içinDostlarım sezon 9 dan beri hile kulanıyorum sezon 12 de tek ban yedim o zamanda herkez yiyiyordu. yapacağınız yöntemler ilk olarak siz bildirildiğinizde sizin maçınız 1 ay boyunca -saklanıyor düşman görüldü atmıyorsunuz sakın bak 2.yöntem ÇALIŞTIR &temp& hileyi hergün silip indirin gameloopa düşmesin son olarak takımlı oynuyosanız killeri takım arkadaşınıza salın 2 tane falan bir takımı siz indirmeyin. beğenmeyi unutmayın seçkin üye olamaya kasıyorum.
teşekkürler bilgi verdiğin için arkadaşlara fakat dostum %temp% dosyasını 1. banı yedikten sonra temizliyosun ip resetliyosun pcnin host dosyalarını değiştiriyosun ve ban yemiyosun %temp% dosyası birşey değiş yani 1.bandan sonra 5 saat bekliyosun bidaha ban yokDostlarım sezon 9 dan beri hile kulanıyorum sezon 12 de tek ban yedim o zamanda herkez yiyiyordu. yapacağınız yöntemler ilk olarak siz bildirildiğinizde sizin maçınız 1 ay boyunca -saklanıyor düşman görüldü atmıyorsunuz sakın bak 2.yöntem ÇALIŞTIR &temp& hileyi hergün silip indirin gameloopa düşmesin son olarak takımlı oynuyosanız killeri takım arkadaşınıza salın 2 tane falan bir takımı siz indirmeyin. beğenmeyi unutmayın seçkin üye olamaya kasıyorum.
hope ur dream come trueMy friends have been cheating since season 9. the methods you will do first when you are notified of your match for 1 month -hidden enemies are not seen, do not throw it. Do not forget to like, I become a distinguished member.
çok karşıtırmışssın bırazcık detaylandırsaydın boyle fıkırlerı severım normaldeDostlarım sezon 9 dan beri hile kulanıyorum sezon 12 de tek ban yedim o zamanda herkez yiyiyordu. yapacağınız yöntemler ilk olarak siz bildirildiğinizde sizin maçınız 1 ay boyunca -saklanıyor düşman görüldü atmıyorsunuz sakın bak 2.yöntem ÇALIŞTIR &temp& hileyi hergün silip indirin gameloopa düşmesin son olarak takımlı oynuyosanız killeri takım arkadaşınıza salın 2 tane falan bir takımı siz indirmeyin. beğenmeyi unutmayın seçkin üye olamaya kasıyorum.
bu sitedeki hile ile aimbotu fulleyerek her el 20 kill alarak ( buarada en fazla leş 30 ) hiç ban yemedimbende aynı sekıl 1 2 kıll alıp fazla yuksek tutmuorm aım acmıorm bende yemedım daha hıc
mantıklı soylemıssın yoksa herkesı alırsan tabıkı yersın banı
aim botu kapatarak dene birde ondan dan olabilir bence. öldürdüğün adam izlediği için o sekılde report etmıs olabılır.ortalama 20 maçta 1 kez bi takım alıyorum... istesem her maç alamam zaten denk geliyo
sis içinde adam vurmuyom artık yere yatıp sisten çıkmasını bekliyorum
aim botu kapatarak dene birde ondan dan olabilir bence. öldürdüğün adam izlediği için o sekılde report etmıs olabılır.
yok yeme dıye soluyorum zatenkardeş ban yemedim ki? report falan diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?