kanka kaç kill alalım napalım ban yememek için ?Bende ban yedim şimdi yeni hesap açtım çok fazla kil almıyorum. Şu an için bir şey yok.
Bende bilmiyorum şu an 3veya 4 kill alıyorum öyle uzaktan agaç arkalarına ateş etmiyorumkanka kaç kill alalım napalım ban yememek için ?
Format çözermi ki işimihile detected olduysa ondan yapıyor olabilir yada ıp banda yemiş olabilrsin hocam
aga hileyi açıyorum ayarları yapıyorum her zaman ki gibi herşey ama adamları göstermiyor normalde her zaman gösterirBende bilmiyorum şu an 3veya 4 kill alıyorum öyle uzaktan agaç arkalarına ateş etmiyorum
Espleri. İşaret lediysen sorun yok yeni geldi biraz bekleaga hileyi açıyorum ayarları yapıyorum her zaman ki gibi herşey ama adamları göstermiyor normalde her zaman gösterir
onaylı üye değiliz diye mi diğer hileden açtığımız için adamları göstermiyor bu nasıl iş agaBende bilmiyorum şu an 3veya 4 kill alıyorum öyle uzaktan agaç arkalarına ateş etmiyorum
aga yok hiç bir şekilde ne arabaları gösteriyor nede adamlarıEspleri. İşaret lediysen sorun yok yeni geldi biraz bekle
her zaman yaptığım ayarlar ama yok adam göstermiyor. 3 yıldır üyeyim sırf siteye yorum yapmadım diye onaylı üye hilesini kullanamıyorum çok saçma ve adaletsizEspleri. İşaret lediysen sorun yok yeni geldi biraz bekle
yeniledim bekledim ancak öyle oldu teşekkürler bu arada onaylı üye nasıl oalbilirim ne yapmam gerekliEspleri. İşaret lediysen sorun yok yeni geldi biraz bekle
kanka onaylı uye olman gerekıyor en az 50 mesaj yazman lazım boyle spam yapmadan ozamman oluırdenedim safe hileyi açamadım
İşe yaramiyor olabilir hocamiyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..
yok gıbı oynamana baglıiyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..
İşe yaramiyor olabilir hocam
yazmak gerekkanka onaylı uye olman gerekıyor en az 50 mesaj yazman lazım boyle spam yapmadan ozamman oluır
onaysız kullansak acılmıyor amaonaylı uyesın onaylı safe olanı kullan
iyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..
ip banı yemiş olabilirsin dostum çünkü kolay kolay ban yiyebileceğini zannetmiyorumiyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?