memories never die
Seçkin Üye
Rica Ederim İyi Günlerde Kullan İnşallahbilgi için teşekkürler
Emülator Bilmiyorum Kardeşim Telefon Yüklü Degilmi Acaba ? Hemen Yapsantencent için nasıl yapabiliriz?
telefonuma pubg hafızası yetmıyor bılgısayardan olsaydı daha ıyı olurdu daEmülator Bilmiyorum Kardeşim Telefon Yüklü Degilmi Acaba ? Hemen Yapsan
tencent için nasıl yapabiliriz?
Kardeşim Bu Senin Bildigin Gibi Birşey Degil Sen Dedigin Cok Farklı BirşeyTencent için de Vietnam Pubg versiyonunu indiriyorsun ama tavsiye etmem arkadaşım indirip kendi bağlı olduğu hesabına ödülleri almak istemişti sezon başında ancak hesabını bir daha Global'e alamadı.. Arkadaşın gösterdiği de Vietnam sürümü bugün güncellendiği için herhalde ödül veriyor. Dil seçeneği bile sadece Vietnamca ve İngilizce..
Kardeşim Bu Senin Bildigin Gibi Birşey Degil Sen Dedigin Cok Farklı Birşey
evet ben de kendi hesabımı sırf meraktan vietnam sürümünü indirerek giriş yapmıştım, daha sonra international (avrupa) serverine giriş izni vermiyor, bu hesaba vietnam sürümü üzerinden giriş yapınız uyarısı veriyor, bir daha da geri alamıyorsun ve dediği gibi dili vietnamca ve ingilizce olarak kullanabiliyorsun.Tencent için de Vietnam Pubg versiyonunu indiriyorsun ama tavsiye etmem arkadaşım indirip kendi bağlı olduğu hesabına ödülleri almak istemişti sezon başında ancak hesabını bir daha Global'e alamadı.. Arkadaşın gösterdiği de Vietnam sürümü bugün güncellendiği için herhalde ödül veriyor. Dil seçeneği bile sadece Vietnamca ve İngilizce..
yok yok dostum senin dediğin doğru tabi ki, vpn ile giriş yaparsan bi sorun olmuyor, sadece bilgisi olmayan arkadaşlar için ben söyledim ana hesabınızla vietnam sürümüne giriş yapmamaları için, yoksa geri alamıyorsun bi daha.Bak Dediklerin Hepsi Dogru Ama Bunun Onunla Bir Alakası Yok Bu Sadece Vpn Üzerimden Bedavaya Aldıgın Hediyeler Onun Bununla Hiçbir Alakası Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?