PUBG Mobile Beyaz Adam configi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
PUBG Mobile için Beyaz Adam configi var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka telefona olan configleri aynı telefona yapıldığı şekilde emülatöre yaparsan oluyo telegram adreslerinde var

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Beyaz adam Config'i yok ama APK şeklinde Beyaz adam var önce Hileli beyaz adamı kurup sonra orjinale çeviriyorsun ayrıca; beyaz,kırmızı,mavi, yeşil adam mevcuttur 2.4 sürümünde paylaşma yapacağım deneme yapıyorum ban problemi varmı diye

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beyaz adam Config'i yok ama APK şeklinde Beyaz adam var önce Hileli beyaz adamı kurup sonra orjinale çeviriyorsun ayrıca; beyaz,kırmızı,mavi, yeşil adam mevcuttur 2.4 sürümünde paylaşma yapacağım deneme yapıyorum ban problemi varmı diye

Paylaşır mısın

kanka telefona olan configleri aynı telefona yapıldığı şekilde emülatöre yaparsan oluyo telegram adreslerinde var

Linki var mı olanın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum beyaz adam ve siyah adam configleri telegram grublarinda var ; şöyle aratabilirsin = pubg hack , pubg hile gibi aratıp telegram grublarina bak illaki bulursun zaten

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
var ama paralı satılıyor kankacım sadece ve bulması baya zor şuan elimde yok

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Beyaz, Kırmızı,mavi, yeşil bunlar var Bunlara Para vermeyin APK şeklinde olanlar var APK şeklinde kurup yamalayip dosyayı zip yaparsın adını Com.tencent.ig yaparsın orjinal oyunu kurup data'nin içine atarsın böyle yaptığın zaman config diyorlar zaten bunu para ile almayın sadece active.sav olarak veriyoruz diyorlar ise sadece iPhone da oluyor Android'e olmuyor
Ben 1 sezon yoktum 2.2 ve 2.3 sezonunda 2.4 sezonunda paylaşım yapmayı düşünüyorum
Telegram kanalları diyorsunuz ama çok güvenmeyin A numaralı kanal Para ile verir birilerine para ile alan dosyayı çoğaltır ve içine bir kaç kod ekler ban yersiniz geçen hafta kırmızı adam vermeyi düşündüm 1 hafta denedim 2032 kadar ban attı yani demiyorum dikkatli olun elinize geçerse yan hesapla deneyin yada beni bekleyin
2.4 sürümünde paylasicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...