8 Nis 2025 #1 sedefoke Onaylı Üye Katılım 7 Eyl 2020 Mesajlar 99 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 30 5 HİZMET YILI Arkadaşlar, bana PUBG için sekmeyen ama gerçekten sekmeyen makro ayarları lazım. YouTube'da izledim. Ücretli demişler fakat link bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek var mı? Moderatörün son düzenlenenleri: 25 Ara 2025
Arkadaşlar, bana PUBG için sekmeyen ama gerçekten sekmeyen makro ayarları lazım. YouTube'da izledim. Ücretli demişler fakat link bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek var mı?
8 Nis 2025 #2 barisoner1010 B Onaylı Üye Katılım 2 Eyl 2016 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Razer mouselerde kullanan vardı kendi sitesinden indiriyordun makroyu
9 Nis 2025 #3 Lucifer Macro L Üye Katılım 27 Eyl 2024 Mesajlar 6 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Sosyal 1 HİZMET YILI hocam discord veya telegramdan bana ulasın yardımcı olayım size lucifermacro adım iki yerde de instagram lucifermacroshop
hocam discord veya telegramdan bana ulasın yardımcı olayım size lucifermacro adım iki yerde de instagram lucifermacroshop
9 Nis 2025 Konuyu başlatan #4 sedefoke Onaylı Üye Katılım 7 Eyl 2020 Mesajlar 99 Tepki puanı 12 Ödüller 5 Yaş 30 5 HİZMET YILI Lucifer Macro' Alıntı: hocam discord veya telegramdan bana ulasın yardımcı olayım size lucifermacro adım iki yerde de instagram lucifermacroshop Genişletmek için tıklayın ... instagramdan yazdım
Lucifer Macro' Alıntı: hocam discord veya telegramdan bana ulasın yardımcı olayım size lucifermacro adım iki yerde de instagram lucifermacroshop Genişletmek için tıklayın ... instagramdan yazdım
2 Eki 2025 #5 hasancapraz H Onaylı Üye Katılım 2 Nis 2019 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI Elimde güzel bloody a4tech makro var