Üye
o dosyaları atınca hata cıkıyo sılıncede o dosya bulunamadı dıyorO hata windows32, win64 dosyalarinin icindeki bazi dosyaların eksik yada bozuk olmasindan kaynaklaniyor youtube'dan bu kadayı yaz zaten direk hatanın çözümü çıkacaktır iyi forumlar
Başka sitelerdende bak eğer olmassa Runtimes all ones diye bir uygulama var eğer önceden indirmediysen indir bi öyle dene C++ eksik olduğundan olabiliro dosyaları atınca hata cıkıyo sılıncede o dosya bulunamadı dıyor
lınk varmı bulamadımdaBaşka sitelerdende bak eğer olmassa Runtimes all ones diye bir uygulama var eğer önceden indirmediysen indir bi öyle dene C++ eksik olduğundan olabilir
ben bu vıdeoyu yabdım bısı olmadı arkadasın dedıgı Runtimes all ones uygulamasnın lınkını nerden bulabılırım
ben bu vıdeoyu yabdım bısı olmadı arkadasın dedıgı Runtimes all ones uygulamasnın lınkını nerden bulabılırım
vietnamlı kardeşler derken şu herkesin bildiği vnden mi bahsediyorsun dostumsezon 7 ve 8 avrupa squad ilk 10 oyuncusu olarak bi dönem pubg mobile discordunda ban atıyolar dı bizzat adam banlatan eski emektar bir hileci olarak nacizane tavsiyem , öncelikle kafaya oynicaksaniz çook ama çok pahalı bir eğlencedir ayda 100 dolar + bi kaç hesap ve iyi bir ekip gerekir. ha ben keyfe keder oynicam ilk 500 e kafa atsam olur diyorsanız banda yemek istemiyorsanız adını vermeyeim ****** olmasın eski vietnamlı bir grup var çook eski sarı renkli bir espsi var sonrada onu geliştridiler esp / aimbot bakın pub g oynayacaksanız tek ihtiyacınız olan iyi bri esp ve iş yapar bir aimbot geri kalanı tamamen stratejinize bağlı eskiden kan kusturan magic bulletlar vardi random tarardı adam etrafı tek yerdin bilmiyorum hala varmı o ama espniz varsa bu isimleri zaten test ediyorsunuz uzun lafn kısası ban yemeden main hesapta keyifle hile yapmanın tek yolu o vietnamlı arkadaşların ürününü kullanmaktır oda 120 lira civarinda şu an o dönemler beleşti adamlar 1 yıl kadar ban yemeyen free hack yaptılar saygı duyuyorum o 120 yi de şu an dibi,ne kadar hak ederler hala ban yemezsiniz. yapacağınız bu alın vietnamlı arkadaşların esp ve aimbotunu taktiksel oynayin zoomshot öğrenin awm nin sadece hileli rakipleri öldürmek ve tuzağa çekmek amaçlı olduğunu keşfedin bide benzin alip mobilty full tutmayı unutmayın keyifli bir pubg mobile döneminiz olur. onun dışındaki herşey ama herşey para / zaman kaybıdır bilginize 100 değil 1000 dolarda akıtsanız er yada geç o ban gelir, + aimbotunuzuda göstere göstere oynamayın azicik rol yapin gerçekçi senaryolar düşünüp ölüm riskini alin o dönem dlive da çok turnuva vardı ve bir sürü turnuva kazandım 1 allahın kuluda bu adam hiledir diyemedi ama her maç bana özel izleyici atadılar fakat iyi bi senaryo sizi herşeyden kurtarır. neticede buda bir rpg sayılır gerektiği yerde ölün herzaman kahraman olunmaz
Paralı 200 tl aylıkmısEğer indirdiğin bypass bedava bypassa, bedava bypass olmaz. Hiç deneme bile. Para verdiysen de git de para verdiğin adama sor. Bypass yapılıyor fakat beleşe yapılmıyor beleşe indirilenler de ya 1 maçta banlatır ya da çalışmaz. Ben parayla almıştım bypasslı oynuyodum
başka hileler daha çabuk ve daha hızlı ban yiyor gene en iyi dayanan hile bizim hile yani mh ekibinin hilesi çünkü ilk defa as a taç a kadar çıktım bu hilede ben her nekdar ban yesemdevietnamlı kardeşler derken şu herkesin bildiği vnden mi bahsediyorsun dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?