kanka baya bi araştırdımBu baypass ile alakalı 2.konu açışın, defalarca söyledim ban yersin diye ama beni dinlemiyorsunBol şans umarım bulursun.
Gazan mübarek olsun kardeşimkanka baya bi araştırdımŞuan aktif kulanan bazı arkadaslarla görüştüm 3 4 aydır kullanan var ban yememişler indirecegim yer saglam olursa sorun olacagını sanmıyorum bu riski göze alıcam sarmıyo çünkü kanka daralıyorum tek başıma
bi tane ücretli buldum ama bypassa para vermeyi düşünmüyorum bi kaç yabancı videolar gördüm şuan calısan kulanan ama onlarında ne kadar iyi oldugu hakkında bi fikrim olmadıgı için denemeye korkuyorumGüncel emulator bypass yok dostum varsa da ücretlidir. Bu işi yapan tek kişi ciceron'du o da artık güncellemekten bıktı artık yapmıyor yapıyorsa da ücretli olarak satıyordur.
Az önce bi adamla konuştum 120 liraya bypass almış adam twden kurmuş ve şuan gayet kullanıyor ve youtubeden yabancı içerikli 1 hafta önce veya 4 5 gun önce atılan çok fazla bypass videosu var ban yemekten de korkuyorum ama kafaya da taktım napicam ben yaBypass Devri bitmiştir.Şuan LDPlayerda var o da ücretli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?