- Yasaklandı
-
arap büken genç v9 u çıkaracak daha ben android hile yapanları sharpshooter inception vb bunları krack yaparlar ise harika olur memory adminleri yapar bu işi adamlar koca koca hilelerin içinden geçiyor sharpshooter tükürük kalır bunların yanında inşallah yaparlararap bükenden baka bilirsin ama ne kadar güvenilir bilemem
Magisk ile Spooflanabilr Game Guardianı Magisk İle Gizlemeyi Dene Game Guardian Çabuk Detech Olan Bir Program PUBGM İçin Bazı Taktikler Var .BuildPro İle Sistemini GizleyebilirsinHerkese Merhaba Arkadaşlar bana yardım edebilirseniz sevinirim pubg mobile de android bypass ı olan veya bypass paylaşabilecek varmı sıkıldım ban yemekten bir türlü hesap kasamıyorum apk veya script i olan veya herhangi birşey .sh birtek host olmasın Telefonum rootludur. bende bir tane uygulama var sharpshooter diye oda 10 dk ban atıyo birtek takımlı ölüm maçında atmıyor Ha bu bypass Game Guardian için. Admin,yönetici vb lütfen şu sharpshooter ı krack layın çok para istiyor günlüğü 1€ veya birtane daha android hile uygulaması var oda inception linklerini atardım ama reklam olur
evet sende varmıandroid için bypass istiyorsun dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?